Přejít na obsah

Dracula

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Dracula

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny ve spolek. Potřeboval bych pomoct s jedním problémem. Nemáte nebo nevíte kde by se dala sehnat dokumentace ke CAN sbernici která beží v aute. Potřeboval bych využít budíky s octavie nebo fabie ale svlastním zařizení tak si potřebojem vytvořit vlastní zprávy. nebo aspoň jestli stím nemáte někdo zkušenosti kdo by dokazal poradit. Předem díky za odpověď.
  2. Taky moc Vášovi za pomoct. už je to vše funkční.
  3. To jsem zkoušel taky. na budíkach mi to napsalo cyba. Ale určitě neco dělám špatně. To mi je jasný. jsem začátečník, ale každej někdy začína. Vservisu to zkoušeli taky. Psal jsem ti SZ.
  4. Myslím si že se bude muset ještě něco přetahat nějakej ten kablík, nevím co.
  5. Jsem z Poděbrad. Můžu i někam přijet. zatím To ještě jde. Adresa 17 jsou budíky ne?
  6. Tohle mi píše ŘJ Imobilizeru po zadání pinu
  7. Jsem si jistý zkoušel jsem to několikrát. Jde mi o to to jen zatím trochu zprovoznit, abych mohl jezdit a potom dodělávat zbytek. Vservisu to taky zkoušeli. Potom sem dám co mi to přesně píše.
  8. Zdravím Všechny, potřeboval bych pomoct, mám takový problém kupoval jsem Maxidot od najmise a nejde mi na kódovat když jsem zadal pin od imobilizéru tak mi ho to nebralo v servisu mi řekli že to nepůjde, ale tomu se mi nechce věřit. Mám O1 1.9 TDI 08/2001 eleganc. Poraďte prosím. Nebo aspoň někoho kdo by to zvládnul. Budu vděčný za každou radu.
×
×
  • Vytvořit nový...