Přejít na obsah

Jacques.

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

746 zobrazení profilu

Oznámení Jacques.

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Přesně. Špatné teplé starty jsou hlavně teplotní čidlo nebo pak vstriky. Už jsme to tu řešili, hledej. Dával jsem i postup a fotky.
  2. Zkontrolovat svíčky, jesli dávají jiskru. Pak kabely. Ale vypadá to na zapalovací cívku . To do čeho se připojuji kabely.
  3. Jacques.

    kontrolka motoru

    Chyby na kostru jsou kvůli lpg. Kontrolku jde vyřešit rozebráním budíku a Kontrolku motoru podlepit černou páskou. Co oči nevidí, srdce nebolí ;-)
  4. Jacques.

    kontrolka motoru

    Je to na Passata, a ne přímo na budíky, ale část z toho pomůže ;-) http://www.passat.4fan.cz/?p=40
  5. Jacques.

    kontrolka motoru

    Vyndejte budíky, není to nic těžkého, ale je jednoduší nejdříve sundat volat, je to pak o poznání lépe. Rezeber budíky, to také není nic těžkého a podlep černou paskou kontrolou motoru. Ledka pak tu folii neprosviti a je hotovo ;-) Práce na půl hodiny a měl jsem z toho ohromnou radost - z té tmy na přístrojovce :-D
  6. To nebude plast ale právě olej. Je to hrozný. Měl jsem to také také. 3 nové těsnění vik a stále. Mě to teklo i gufery vacek. Sundej kryt rozvodu a podívej se tam nějakým teleskopickým zrcátkem. Nebo zezadu na hlavách jsou taková víčka (druhý konec vacky), ty můžou také téct. Je tam toho spoustu.... Auto jsem měl dva roky a tohle byl nekonečný, marný boj!
  7. Roman28v6 - výměn čidlo teploty. Nejjednodušší, nejlevnější a nejčastější příčina špatných startu Kuban3c- za teplého motoru vyndej trysky z motoru a koukej, jestli nekapou. Stačí povolit 4 šrouby, co drží rail. To je většinou příčina, pokud nemáš chyby ve VAGu a dělá to jen na teplem motoru. Zde se to řešilo - http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/72099-Spatne-starty-u-O-1.6l-75Kw
  8. Tunel tam je jo? Tak to čumím. V passatu co není 4motion není.
  9. Díky za info k přestavbě na manuál. Mám Passata s tímto motorem. A při vydávání nového TP, mi asi někdo spletl udaj. Takže mám řazení MAN :-D přitom z výroby je automat. Takže jeden problém by byl vyřešeny :-D K té 4kole. To máte smůlu u Superbu. Nezapomeňte, že je u 4koly jiná kastle auta. Nemáte tam tunel na kardan ani zadní diferak ;-)
  10. Takže asi nalezen problém ;-) VIF ani ultrazvuk nepomohli. Dnes dám novy vstrikovac a uvidí se.
  11. Passat 2.8 V6 ale mám úplně stejný problém s teplými starty. Ráno v pohodě, jen se mi zdá, že smrdí až moc z výfuku spáleny benzin. Po hodině stání motor točí dlouho než chytne. Někdy se ale stane, že chytne naopak předčasně. Ve VAGu o tom není žádná chyba. Čidla teploty už mám už druhé a žádna změna. Všechny podtlakove hadice a sekundár zkontrolovány. Nové lambda sondy. Takže díky vaším radám, zkontroluju vstrikovace a dám vědět. Sehnal jsem náhradní + jsem si půjčil ultrazvuk na vyčištění.
  12. Další byla výměna gufer v hlavách ze zadu jak jsou vackove hřídele. Jsou tam i takové krytky, víčka. To vše vyměnit. Pak dobře nasadit těsnění krytu a auto nesmrdí po spálené oleji ani nežere olej. Konečně je po problému.
  13. Ja mam po výměně gufer a je po problému ;-)
  14. Tak jsem nechal vyměnit těsnění vík a nepomohlo to ničemu (teda jen to, že u svíček není olej). Auto stále žere olej a smrdí po spálenem oleji který teče zezadu hlav. Takže auto jsem dal mechanikovi na výměnu gufer ventilů, výměnu gufer vaček a vyčka hlav. Doufám, že test tlaku válcu bude dobrý a nebudou se dělat i pístní kroužky. Tohle bude pekelná investice :-( Tohle auto mi teda radost nedělá...
×
×
  • Vytvořit nový...