Přejít na obsah

Vašuz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Vašuz

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím chci se jen tak optat zda mate nekdo zkusenosti s předními kotouči MaxGear sport 312mm. Nechci šetřit ale mel jsem tam od února brembo a zkroutili se... Je fakt ze odeme dostávali kouř a nevyvracim ze jsem nekde mohl projet treba nejakou kaluzi nebo tak neco... Ovšem to je ted uz fuk... Proste budu muset koupit jine... A proto se ptám zda nemáte nekdo zkušenosti s těmi vrtanyma maxgearama... Muzu je mít za směšnou cenu, ale nechci udelat blbost... Diky za náměty, rady a odpovědi:))
  2. Ono to spíš střílí než fuci=D a to určíte nedelalo...=) dnes jsem to natočil, sice ve tmě ale slyšet to je hezký, možná az moc.. nekouří to nic, ale ten zvuk divny... no poslechněte sami. http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=eIEpGqwAACo
  3. Zdravím chlapi, chtěl bych se optat, zda někdo máte zkušenosti z mým problémem=( Včera jsem si všimnul že výfuk má hrozný odfuk.. když stojím třeba na místě, sešlápnu na neutrál cca do 3000 a jakmile dam nohu z plynu tak to hrozne odfoukne a přímo z výfuku.. pro přiřovnání jak kdyby byl v zadním dílu výfuku blow off.. je to 2,5 tdi 114kw + chip. Jinak vše série, výfuk nikde není děravý, vše ok... žádné chyby nehlásí nic... Děkuji všem za rady.. Děkuji.
  4. No tak uz jsem nakonec sehnal od borce soukromnika co mel taky rozstreleneho...vrakovist jsem obvolal snad 30 a nedostatkove zbozi...bylo mi receno ze to prakticky vsude vyhazuji, takze jsem rad ze jsem nakonec neco sehnal, takze diky=)
  5. Zdravím, chlapi mám takový menší dotaz a velikou prosbu o pomoc..=( mám supa 2,5 TDI 114kw a trefil jsem si zespod palivového trubice.. auto sice je pojizdne výkon porad stejný, ale jedna je celkem dosti ohla, tk pro jistotu je chci vyměnit.. ovšem nejsou k sehnání a nechci za 5K kupovat úplného nove..=( jenže mel jsem sehnane ze 120kw a tam prý nemá ta zpětna takove to žebrování, chlazení jako u 114=( nevíte někdo o nejake třeba zborene 114 odkud by se to dalo vzít, nebo nějaka řada, jak jinak to vyresit??=( předem díky za odpovedi=) vašuz
  6. Vašuz

    IMOBILIZER

    Dikyza rady=) klice mam dva vystrelovaky a delaji to oba, tkze si myslim ze klicem to nebude=)dal mam jeste servisni a plastovej, ale obavam se ze ten kod na to sparovani jsem nedoatal=( popripade to sparovani sverim urcite nekomu zkusenejsimu. Jeste zkusim sundat ty plasty okollo spinacky a mrknu na ten konektor, popripade to tam aspon nejak vyfoukam a uvidi se=)kazdopadne dekuji za rady=)
  7. Vašuz

    IMOBILIZER

    Zdravim, mam obcasny problem s imobilizerem..stava se ze po startu sup hned chcipne a na maxidotu vyleti hlaska imobilizer akitivni...nevite zda se tam da vymenit jen ten cteci krouzek u spinacky, nebo jak to tam vlastne funguje? Dekujiza rady=)
  8. No bohuzel ty rozvody delal majitel predemnou...=( muze z toho byt pruser, kdyz to nejaknebudu resit??
  9. Jak tento problem ubec dopadl?? Je vyreseno??
  10. Tak tak=) az se tam neco vysere, tk dam vedet=)
  11. A mozna i jak uz jsem se zde parkrat docetl jsem ten schyzofrenik ktery resi kazdej divnej zvuk=D jinak bych si toho temer ani nevsimnul.. Potreboval bych slyset nejakou jinou 2,5=) kdyz by se zatahla rucka, pouze poustela spojka, tk co to v tom zaberu dela za zvuky..=)
  12. Nevim no, je to jen kdyz se to dostane do zaberu a fakt bez plynu.. treba jak na tom videu.. mam rucku poustim pomalu spojku a jak je to v zaberu tak klepi klep.. dneska jsme to zkouseli s otevrenou kapotou a od motoru to temer nebylo slyset... nejvic to je slyset uvnitr....vacky jsou kontrolovane a ty jsou v cajku...=) na volnobeh to je nadherne tichoucke... pri pridani plynu take... takze to asi zatim nebudu resit a uvidim esi se to nejako projevi=)
  13. http://www.youtube.com/watch?v=GgcT6ZJmZd8&feature=youtu.be zde aspon odkaz na video, ktere jsem dnes natocil z auta... snad to uslyšíte poprve to dela od nejakych 14 az 16 vteřin..
  14. Je to 2,5 tdi 114 kw... ja vim tezko se to vysvetluje, aletreba nejvice to je slyset, kdyz dam rucni brzdu zaradim 1 a poustim jen pouze pomalinku spojku, tk jak se to dostane do zaberu, tk je to takovy hlasity klepot, nekde od motoru, zitra zajedu za mechanikem, tak to natocim a zkusim sem hodit video, treba nekoho neco napadne=)
  15. Nutno připomenout, že při 240tkm byly dělané rozvody.
×
×
  • Vytvořit nový...