Přejít na obsah

petr 153624

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 021 zobrazení profilu

Oznámení petr 153624

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdar chlapy mám taky divny problém když z 6 podradim na 5 tak slyším nějaké vrznuti je to pouze u těchto 2 rychlosti mám oll 103kw čip na 127 kw najeto 280000.
  2. Chlapi mám podobný problém ale stím ze když na 6 rychlost (děla to pouze na 6) zatizim motor to tak ze jedu 80km a 1500 otáček a plyn na max , jakmile zabere Turbo tak po asi 2 vteřinách motor par krát zaskube a jede zas stejně. Když jedu plynule tak nic nejde poznat vše OK mám oll 103kw nacipovane na 128kw a najeto 280000km. Díky za radu.
  3. Je rozdíl v tyckach stabilizátoru u Octavie facelift 2.0rs a klasickou 2.0tdi. Dal jsem pružiny z rs protože jsem tam měl paket špatne cesty a auto kleslo ve předu min. o 5cm díky za radu. Ve predu jsem měl pružiny označené 4krat červená.
  4. Vím psal jsem tam nikdo neodepsal a tu jsem to našel náhodou tak jsem tu zkusil napsat
  5. Zdar chlapy mam problém doplnil jsem klimu fungovala cca3 tydny ventilátory hucely a naraz z ničeho nic klima nejde je horký chladič a ventilátory se zapnou ale točí se hodně pomalu a nechladí to. Díky za radu
  6. Chtěl bych se zeptat na Octavii se mi zapne ventilátor a točí se oba ale pomalu a klima nechladí nevíte kde je problém díky.
  7. Zdar chlapy mám ten samý podvozek a mám menší problém ve předu mám mezeru mezi kolem a blatníkem cca 15 cm a vzadu asi 5cm vypadá to dost hrozně. Když dám nové zadní pružiny zlepší se to? A kde je seženu aby tam byly ty samé díky za radu.
  8. Zdravím potřeboval bych poradit mam takovy problém při nastartováni mi klepe něco v převodovce na leve strane. Na volnobech jde slyšet nepravidelné klepáni při zařazeni rychlosti se to utiši a při rozjeti se to ozve znovu. A chod poloosy neni stejnoměrný haže. Předem dekuji za jakoukoliv radu.
×
×
  • Vytvořit nový...