Přejít na obsah

Meken

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 185 zobrazení profilu

Oznámení Meken

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Tak toho máš v lepším stavu než já po jednom roce provozu.
  2. Odkud jsi a co mě to bude stát?? Díky
  3. Rád bych se tady s Vámi podělil o zkušenosti s výfukovou soustavou na voze Fabia III a s kvalitou těchto vozů, auto je rok a půl staré, má najeto necelých 10 tisíc KM, garážované. Při přezouvání na letní pneu, jsem se velmi zděsil rozsáhlé koroze na výfukovém potrubím, viz foto příloha. Dle autorizovaného servisu je výfuk vyroben z nerezového materiálu, dle mého názoru se jedná o nekvalitní materiál, když koroduje takto rychle. . Kamarád má Octavii I a výfuk nemá po 10 letých v takovém to stavu. Zkoušel jsem tuto věc řešit s reklamačním oddělením škoda, ale neúspěšně. Níže přikládám jejich vyjádření: "Výfuková soustava je konstruována dle koncernových předpisů a požadavků na vývoj a kvalitu dílů. Při vývoji výfuku jsou voleny materiály, které umožní předpokládatelné zajištění střední životnosti šesti let. Reklamovaný díl je vyroben z nerezové oceli určité jakosti, materiál 1.4512. Použitím ještě hodnotnějších materiálů výfuku by nebylo dosaženo vyšší (delší) životnosti, ale (pouze) odolnosti výfuku k pohledové korozi, která však na vozech třídy A00, A0 a A-Entry není vyžadována.Výfuk na fotografiích vykazuje pravděpodobné známky povrchové (optické) koroze, zasahující jen do nepatrné hloubky, která nemá vliv na funkci či pevnost dílu (výfuku), a jedná se pouze o pohledovou záležitost. Výfuk je 100% funkční když splňuje tlumení hluku, odvádí zplodiny a těsní, tudíž není důvod k reklamaci." Je jasné, že nyní nemá koroze vliv na těsnost výfukového potrubí, ale jak tomu bude za 3roky, to se uvidím. Jaká je Vaše zkušenost s výfukovou soustavou?
  4. Zdravím, nesetkal se někdo náhodou s touto chybou, která je vidět na fotce? Z ničeho nic mi rádio napsalo, že chce softwarový update? Please insert software CD? Jedná se o model RNS315, Part No SW: 3T0 035 192 B HW: 3T0 035 192 B, Component: RNS315-EU H31 0263. Rádio na nic nereaguje, cca po 10minutách se samo restartuje a hláška se opět objeví znovu.
  5. Musí se vyměnit v interiéru zpětné zrcátko za zrcátko s kamerou + dotáhnout CAN sběrnici + nakódovat.
  6. V přední části pod kobercem je takový tvrzený molitan, který bude nejspíš hodně nasáknutý vodou. Doporučuji pořádně vysušit, jinak ti to tam bude plesnivět.
  7. Reproduktor pro zadní pomoc při parkování se nachází vzadu pod stropnicí, viz foto
  8. Zkontroluj pojistku v pojistkovém boxu SC v přístrojové desce, pojistka SC6, ale ta to s největší pravděpodobností nebude, ptž by ti nefungovaly i jiné věci, panel přístrojů atd. Dále mrkni na zásuvku pro diagnostiku, zda tam není problém v kabeláži mezi zásuvkou a gateway. tu najdeš na středovém sloupku palubní desky vlevo nad kolenním airbagem řidiče.
  9. Informace máš špatné Ferdo (pán skoro nikam jezdit nemusel) a navíc jsem nikomu nic takového netvrdil, natož aby tam dával nějaké odpory. Neboj, dotyčný už ti psát určitě nebude a s ním si to vyřeším, aby bylo vše jak má
  10. Jen poznámka k výše zmíněnému vyjádření od Ferdy25: ''Nepřizpůsobené k provozu na pozemních komunikacích'', tak to jsem se musel zasmát zas já světla svítí tak jak mají, za to si ručím. Pokud by měl snad někdo, komu jsem to nastavoval pohybnosti o tom, že mu světla nesvítí, tak jak mají - můžeme provést test měření pomocí luxmetru - pochybuji, že Ferda25 takovým vybavením vůbec disponuje. Jak je vidět, tak Ferda25 zas moc nerespektuje soukromí ostatních uživatelů zde na fóru, když bez jejich souhlasu zde uveřejňuje jejich komunikaci, a snaží se tu na této komunikaci sám sebe propagovat. Tak na to POZOR !!!
  11. Pokud někdo potřebuje pomoci s kódováním na O3, tak dokážu pomoci, Východní Čechy
  12. Klasické plynové vzpěry tam dát určitě půjdou, jen se musí udělat pár změn.
  13. Pokud někdo potřebuje pomoci s kódováním na LED žárovky pro osvětlení SPZ, tak dokážu pomoci, Východní Čechy,
×
×
  • Vytvořit nový...