Přejít na obsah

tony.m

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli tony.m

  • Narozeniny 5.7.1968

Návštěvy profilu

1 110 zobrazení profilu

Oznámení tony.m

Nováček

Nováček (1/14)

7

Popularita

  1. Mám to samé a nevím co s tím? Děkuji.
  2. Vyřešil jsem to takto: http://forum.skodahome.cz/topic/134129-radio-rcd-510/
  3. Hraje to i za rohem, citlivost toho tuneru není o nic horší než ve Swingu, jen nemá to RDS. Ale má měnič na 6CD, přehrává SD karty, má dotykový displej a stál jen 4000,-KČ. Vyrábí to firma Delphi, která to v Číně dává rovnou do Škodovek. Navíc všechny konektory perfektně pasují a veškeré ovládání i z volantu funguje. Nemusel jsem ani nijak aktivovat AUX vstup, hraje i přes bluetooth. Koupené v Čechách a v záruce. Za tu cenu RDS oželím. Stejně si většinou pouštím svoji hudbu. Za 7000,- tam mají i verzi s GPS, RDS a DVD přehrávačem. Dokonce i v Češtině. Ta by snad mohla jít do toho mého nahrát. Ale rovněž nevím jak.
  4. No jo, ale v service menu to RDS ukazuje.
  5. Pořídil jsem si do Rapida originál Škoda autorádio RCD510. Vše funguje, včetně ovládání na volantu a couvacích senzorů. Nemá ale RDS(asi verze pro Čínu) Neví někdo kde sehnat jiný firmware? Domnívám se, že ten by o opravil Díky předem.
  6. Myslíš? To bych právě potřeboval zjistit, jestli s tím nemá někdo zkušenost.
  7. Nemá někdo radu?
  8. A nedalo by se nějak do staršího Rapida sehnat to rádio Bolero, které se montuje od letoška do MR 2016?
  9. tony.m

    Rapid MR 2016

    No mně hlavně vadí, že místo automatické klimatizace dávají v ceně MaxiDot. Kdo měl někdy mechanickou a přešel na automatickou, tak by nikdy neměnil. Co tam nastavím, to tam mám. Ve Fábii, kde jsem měl mechanickou, byla buď zima, nebo teplo. Prostě hrůza.A celkově měl být Rapid do 300 tisíc, pak je ještě cenově zajímavý, jinak už je to úlet. Tak byl i původně koncipován, jako výplň mezery na trhu mezi Fábii a Octavii.
  10. tony.m

    Rapid MR 2016

    Tak jestli Swing stojí 3500,-KČ, tak to bych ho bral. Jen aby to šlo vyměnit (kabeláž atd.). Také se mi líbí ty mlhovky s led svícením.
  11. tony.m

    Rapid MR 2016

    Jinak by mne zajímalo jestli půjde koupit to nové dotykové rádio Bolero (v konfigurátoru jej mají za 6900,-KČ) a jestli půjde vyměnit za to stávající?
  12. tony.m

    Rapid MR 2016

    Tak já mám Rapid Ambition Fresh 1,2 TSi 63kW cca dva roky, má automatickou klimatizaci, zadní stěrač, zadní asistent parkování, plnohodnotnou rezervu, vzadu navíc dva repro atd. a to vše za 299000,-KČ, se Škofinem za 269000,-KČ. Když jsem si tuto sestavui dal do konfigurátoru na model MR2016, tak by mne to stálo 377000,-KČ včetně Sun setu, za který je tam rovněž příplatek.
  13. Já zkusil toto: http://www.auto-doplnky.com/odstranovac-skrabancu-z-plastovych-a-plexi-dilu-sonax-305000-p9054
  14. tony.m

    Voda ve dveřích

    Mně to dělá jen u levých zadních dveří. Měl jsem tam vždy vody po každém dešti jak v umyvadle .Kromě klepajícího silentbloku další "vychytávka", kterou musí můj Rapid mít. Ještě se jdu mrknout, jestli tu někdo nepíše o cyklovači stěračů. Při delším používání(delší jízdě v dešti) se z něj ozve po určité době zvuk, jako když natahuješ pendlovky! :-(
  15. Tu Škodovku nechápu, když už nesvolává všechny postižené majitele Rapidů k výměně sama od sebe(dle mne už musí o celé problému vědět), tak by aspoń mohla informovat své autorizované servisy o celé situaci, aby jejich technici nekoukali na reklamujícího zákazníka jak jojo! Už by to chtělo dát do médií a viděli byste ten fofr! ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...