Přejít na obsah

Majkl57

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Majkl57

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Volant ze supa 2 jde. Já jsem si před měsícem dával volant trojramenný (asi z fabie ii rs) a pasoval bez problémů. Jen konektor airbagu jsme předělávali.
  2. Co se klaksonu a airbagu týče, tak bude fungovat. Ale facelift volant má i jiný tvar airbagu, takže musíš měnit volant vč. airbagu. Pokud bys chtěl novější volant s airbagem, tak se musí upravovat káblík od airbagu.
  3. Mám podobný problém s tím hlavním osvětlením interiéru. Občas mi problikává. Pomůže když zatlačím na stropnici v místě kde "sestupuje" dolů k světýlku. Takže tam bude asi vadný kontakt. Předpokládám, že na opravu se musí sundat celá stropnice co?
  4. Přitom podle FB si jezdil bávem X6 a teď Audinou.
  5. Čau chlapi, chci vás upozornit na prodejce "PETR" z bazoše. Na konci května jsem u něj zakoupil světlo na Superba. Volali jsme si, světlo jsem si nechal poslat na dobírku s tím, že mu pošlu předem zálohu na poštovné. Balík po pár dnech dorazil, do té doby bylo vše v pořádku. Když jsem pak světlo rozbalil, nestačil jsem se divit. Než aby tam bylo dohodnuté levé přední světlo v dobrém stavu, tak tam bylo hnusné, zažloutlé pravé světlo a ještě ke všemu z úplně jiného auta. Volal jsem tedy PETRovi, telefon zvedne tak vždy na popáté, na sms odpovídá velmi sporadicky. Omluvil se, říkal že světlo posílal kolega, tak to asi spletl. Že teda osobně odešle správné světlo. Čekal jsem tedy do minulého pondělka, nic nepřišlo, volal jsem tedy, zda ho již odeslal řekl že ano, že v pátek. Ve středu jsem světlo stále neměl. Telefon mi nebral, odpověděl pak smskou, že světlo odešle v pátek (minulý telefonát tedy lhal, že už ho poslal). Dnes jsem se tedy snažil, aby mi poslal podací číslo a mohl si ověřit, že je světlo na cestě. Zase to svedl na kolegu, že čeká až mu on pošle podací číslo. Došla mi už trpělivost, světlo musím objednat nové, protože ho potřebuji kvůli technické. Peníze za objednané světlo buh ví kde. Pokud se mi teda nepodaří během příštího týdne dospět nějakého zdárného konce (ať už doručení světla nebo vrácení peněz), půjdu pana ohlásit na policii. Co víc, starý inzerát byl stažen a na bazoši se objevil nový, téměř stejný, ale s místem prodeje "Ústí nad Labem" místo "Liberec" Balík se špatným světlem mi přišel z adresy Petr Nedorost Horská 564/7 Liberec telefon 721702451 inzeráty prodejce http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=dnRndnR6aGlgcHlUZGB7fWBrOWZ8&telefon=721702451&jmeno=PETR%20K podle všeho by prodejci odpovídal tento FB profil https://www.facebook.com/petr.nedorost.33 ze stránky exekutorsky-urad.cz jsem dopátral, že datum narození Petr Nedorosta z Horské 564/7 je 22.1.1977 Prodával také xenony na Superb, dejte pozor teda na nabídky xenonu s cenou kolem 1300Kč. Pokud se nejedná o podvodníka, tak minimálně je pan prodejce velmi neseriózní a nedoporučuji s ním obchodovat.
  6. Dneska jsem si odpojil rádio ať toho není zítra tolik a mám tam dva odpojené kabely. Můžete mi někdo říct, co to je? Mám rádio Sony, funguje myslím že bez problému, jen občas šumí. EDIT: zapomněl jsem na foto
  7. V pátek se pustím do výměny palubky. Můžete mi někdo potvrdit jestli mám správny postup vypnutí/zapnutí airbagů? Vypnu zapalování, odpojím baterku, chvíli počkám, odcvaknu airbag z každé strany, vyklopím a odpojím. Při zapnutí ho připojím, zacvaknu, zapnu zapalování a připojím baterku. Je to tak?
  8. Ahoj, mám na levém světlometu stržené štelováky, takže mi světlo svítí asi do půli normální výšky. Můžete mi prosím poradit, zda se dají sehnat samotné štelováky nebo musím koupit celé světlo?
  9. A co airbagy? Na volant musí být nějaký tisícihran, že jo?
  10. Mně jde především o tu díru. Už rok tam mám nálepku a teď se mi podařilo sehnat palubku v pěkném stavu a za dobrou cenu. Teď už jen někoho, kdo jí vymění. Sám si na to netroufám kvůli elektrice, v které se absolutně nevyznám.
  11. Protože majitel přede mnou tam měl handsfree a já tam mám teď díru po něm. A ještě pod ní chci protáhnout mikrofon od rádia. Odkud jsi vonsakjakub?
  12. Chlapi, byl by z vás někdo ochotný mi vyměnit palubku? Do 50km od Roudnice nad Labem.
  13. Nemáte někdo zkušenost s polepováním interiéru (stejné části jako barvil vonsakjakub) fólií? Chystám se také na piano black a zamlouvá se mi fólie 3M Scotchprint 1080.
×
×
  • Vytvořit nový...