Přejít na obsah

Adynko

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Adynko

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj ještě jsem k tomu nedostal ale spojím to s vymenou kapaliny a hned se podívam do trubek jestli jsou pruchozi, jestli bude čas tak bych to spáchal ted o vikendu a dal sem info..
  2. Zdarec Superbáci, nevím jesti to patří sem no zkusím, kdyžtak se omlouvám předem. mám problém s vnitřní teplotou auta a jestli to není klimatronikem. Nefouká teplý vzduch jen když pomačkám hadice tak chvilku jde vlažný a chvilku studený. Auto se nepřehřívá, obě trubky u vstupu do kabiny jsou horký takže zavzdušněný to nebude.. Pravdou je že čidlo vnitřní teploty jsem neměnil ponevač netuším kde je. Klapky slyším když přidávám a ubírám teplotu. Neměl někdo stejn problém? Ať nemusím vše měnit postupně a rozebírat celou přistrojovku jelikož to bude porod...
  3. Adynko

    96 Kw hučí servo

    Ahoj všem, čtu tady ten problém a myslím že ten můj se tomu podobá i když mám o příznak víc a to to že na volnobeh mi i píska řemen nebo něco tam kolem těch součastek, když stojím a zatáším píska víc a slyšet i servo....no při vyšších otáčkach vše přestane. jenom na volnoběh. Nahrál bych sem i video se zvukem když se někdo najde co by chtěl s tím pomoct. Někdy při delší trase se ten motor tak srovná že to nepíska vůbec ale jak postojim na volnoběch kolem minuty tak začne. Kamoš koukal na to a říkal že když zatočím volantem tak prej ten remen přešmykuje. Logicky mě taky napadá řemen...ale proč u toho hučí i servo nechapu. Jestli alternator? řemeny, servo? netuším a vše se mi kupovat nechce...kdyby se někdo našel co už ten problém potkal a vyřešíil by mi moc pomohlo. Přece jen jdou vanoce a kazda kačka se hodí. děkuji vše co se ozvou. mam 1,9 tdi. 74 kw , 2004.
×
×
  • Vytvořit nový...