Přejít na obsah

Lukyluk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lukyluk

  1. Zdravím, i mě se stala taková událost, sice jsem auto neměl vytopené, ale komfortka se mi spálila a vnitřní osvětlení nejelo, tak že jsem měnil za jinou, vše už šlape jak má, jen maxidot ukazuje obráceně otevření předních dveří. Nejdříve jsme si mysleli že to bude též z anglána a tak jsme vyzkoušeli ještě jednu jinou kamarádovi komfortku a u ní byl výsledek stejný, zase ukazoval maxidot dveře opačně i při vrácení původní na které šlo vše správně. Ale i při napíchnutí komfortky té u které jsem mysleli že je anglická, tak při otevření dveří diagnostika hlásila správné otevření dveří, ale maxidot stále ukazoval obráceně dveře. Už jsme z toho byli jeleni, ale každopádně jednotka šlape dobře, ale maxidot stále ukazuje obráceně. Mohlo by ještě pomoct přehrát softwarově budíky ? Má někdo typy či rady co s tím ?
  2. Maxidot

    Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda jsi se už někdy setkal s tím, že by maxidot začal ukazovat obráceně otevřené dveře..ale čistě jen ve předu, tzn když jsou otevřené řidičovi dveře, maxidot ukazuje spolujezdcovi a pak zase

    opačně, když spolujezdcovi, tak ukazuje řidičovi otevřené. Nevíš co by to mohlo dělat, nebo kde se to dá přenastavit? Mám pocit že to začlo, až jsme vyměnili komfortní jednotku, která byla špatná a nesvítilo mě stropní osvětlení. Vše zase jede, ale jen ty dveře začali ukazovat opačně na maxidotu obráceně a přitom když jsme diagnostikou najeli do komfortky, tak komfortka ukazovala správně otevřené dveře, ale maxidot prostě ne. Budu Ti vděčný za jakoukoliv radu.

  3. Zdravím chtěl jsem se zeptat, tenkrát jste rozdělával to vnitřní zpětné zrcátko na superbu 1 že ? Potřeboval bych radu, jak se zrcátko rozloupne..protože mi odešlo stmívání a borec mi poslal to stejné jen v šedém provedení a já mám béžovou..tak že bych ty kryty jen předělal..ale bojím se toho jak na to abych s tím něco neudělal. Poradíte mi ?

  4. Chci se zeptat, kde koupit kvalitní zapalovací cívku? Našel jsem na internetu tuhle http://www.skoda-dily.cz/eshop/078905104a-zapalovaci-modul-dvojita-zapalovaci-civka.html Ale přijde mi to docela levné, protože mechanik mi říkal, že od borca co bere díly tak ten mu řekl 4500kč a je to tedy od značky NGK což je kvalita..tady z těch dílů se bojím, aby to nebyla čína, ikdyž píšou prvovýroba.. máte někdo nějaké zkušenosti, kde koupit kvalitní cívku ? děkuji za rady a odpovědi
  5. Zdravím pánové...potřeboval bych poradit správně napinovat 4 drátky pro paměť poface zrcátek..dělal jsem to rok zpátky a pak už jsme do nedodělal..ted mám rozebrané celé auto a tak to chci dodělat konečně ..jedná se o drátky ..žluto- fialový, žluto-býlí, červeno-zelený a hnědo-zelený která barva půjde na jakou pozici patice ?
  6. Díky...už jsem projel bazoš a na něco jsem narazil..ale nevím zda jsou sklopné..každopádně jsem se díval na tu přestavbu sedaček a vypadá to docela masakrozní..tak nevím jestli to nakonec nezabalím Doktorone..jo chlape, taky jsem si říkal...ty oddělané světla byli moje spása
  7. Tak se mi to nakonec podařilo otevřít :-) zkoušel jsem to přes tu loketku..ale zjistil jsem, že tam ten pytel na lyže nejde nějak oddělat..tak že bych to musel celé rozdělat opěradlo a to se mi nechtělo..pak jak píšeš ty Supe, že rozdělat a odříznout..tak jsem se na to vyprdl a šel zkusit štěstí po slepu tam hrábnout tou dírou od světlometu..a nakonec jsme bohden nahmátl a trh a kufr byl otevřen každopádně mě tohle vše přivedlo k faktu, že těžce uvažuji o tom předělat ty zadní sedačky na sklopné..jen sehnat ty samé co mám já sklopné a asi do toho půjdu..nevíš supe kde by se dali sehnat sklopné polokožené béžové ? :-)
  8. myslíš tou dírou na lyže za opěrkou jj ? tak to leda nějaký trpajzlík...každopádně mám oddělané obě zadní lampy a rukou někam dosáhnout do kufra jde ..tak mě napadlo...kdyby jeden koukal do díry od loketky a já tam hrábl a zkusil mi navést ruku k táhlu na zámek..ale nevím zda tam dosáhnu..to by se muselo zkusit..každopádně bych uvítal nějakou další radu..ještě mi kamarád radil když mám už páčený zámek tak tam zkusit strčit znova šroubovák a zkusit s tím otočit..ale nevím no ....
  9. zdravím pánové..přidám se do tohoto vlákna, ať nedělám nové téma...dneska se mi podařila jedna věc a to je, že jsem si rozebíral kufr ..respektive víko kufru na lak a když jsem měl všechny konektory odcvaklé, tak jsem si omylem zabouchl víko, ale pro mojí smůlu jsem si neuvědomil, že ho vlastně otevírám elektricky a konektor jsem odpojil, potřeboval bych radu jak si kufr opět otevřít? Říkám na rovinu, že zámek kufru mám vypáčený a klíček tam nestrčím a zadní sedačky mám pevné, tak že je ani nesklopím, abych si tam vlezl a zapojil..máte někdo nějákou radu ?
  10. ok...zkusím ještě pohledat, kde to výjde nejlépe, každopádně těch 525kč je dost dobrá cena, protože co jsem už předtím shlédl, tak to bylo všechno kolem 550 a víš. Každopádně na ty půl měsíce se musím zeptat, zda tam jsou v těch sadách. A ještě k těm guferám..myslíš, že to má význam, když to bude rozdělané nechat je vyměnit ? myslím úplně všechny..
  11. Tak už jsem zjístil, že ty brejličky jsou kolem těch svíček ale né v každé sadě u toho jsou, třeba v cc autodily už jsem je našel každopádně ještě mi objasni ty půl měsíce, o které má jít a kde to cenově asi teda vychází nejlépe?
  12. tak jsem nakonec dospěl k tomu, že musím udělat těsnění kolem vík ventilů, chtěl jsem měnit svíčky a ve dvou dírách plno oleje, prosím tě díval jsem se na ty těsnění a našel jsem jako by to obvodové a ty tu píšeš ještě něco o brejličkách a půl měsících..mohl bys mi na to poslat třeba odkaz, nebo co tím vším myslíš..já myslel že koupím tohle těsnění 2x na každou stranu a hotovo http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/superb/motor-prevodovka/motorove-dily/9977-tesneni-vika-superb-2002-2008-2-8-typ-motoru-amx-bbg.html a když už jsem u toho, myslíš, že je lepší udělat i nějáké ty gufera ?
  13. Lukyluk

    Rozvody na 2.8

    pánové díky moc za rady tak že jdu na to, ať už to mám z krku a můžu cpát peníze zase někam jinam
  14. Lukyluk

    Rozvody na 2.8

    díky.. vidím, že hodně nakupujete u Hanza-autodíly...tak to tam také zkusím :-) brc. majkl díky ...koupím tedy tu sadu Contitech pokud jí dávají do prvovýroby :-) a ten termostat, se většinou taky mění jj, že u těch 2.8 odchází? Jasný s vodní pumpu počítám..jen teda nevím kterou tu značku z těch čtyř nabízených co tam má vzít poradíte ? je tam od značky Graf, pak Hella, Ruville a SKF A poslední dotaz ...mám koupit i ten tlumič vibrací ozubeného řemene ? Nebo se mění jen když je fakt něják v háji ? Budu rád za každou radu, protože 2.8 mám prvně a nerad bych něco zanedbal !!!
  15. chtěl bych se zeptat, s jakýma sadama máte zkušenosti? Především myslím, kdyby jste mi poradily stránky odkud nakupujete atd .. nebo které máte a spokojenost :-)
  16. říkáš vyměnils těsnění a stále si to papá olejíček ? mě si to bere cca půl litra na 1000km a stále zvažuji že to též přetěsním, ale docela jsi mě teď znejistil tím, že to nepomůže
  17. olej tam mám, ten jsem kontroloval jako mezi prvními věcmi
  18. zdravím ..na mém supíku mi hvizdá servo čerpadlo, jako není to nic až tak hrozného, ale mně to deprimuje..proto to chci vyřešit, tak se chci zeptat, zda bude stačit koupit nějáké jiné zánovní, nebo je u této věci lepší zainvestovat a koupit nové? našel jsem že nové stojí v rozmezí 2100 - 3000..jeté bude asi kolem 1000-1300kč otázkou je, zda si nepřiplatit a koupit fungláč, nebo by stačil evenetuelně repas ....každopádně budu rád, za každou vaši radu, či zkušenost :-)
  19. Lukyluk

    chromove listy

    Měl bych tu na prodej, jednu chromovou lištu, na zadní nárazník..kdyby někdo sháněl
  20. Už je to v pohodě, ač je to neuvěřitelné, našel jsem jiné facelift zrcátka ve full výbavě...zítra si pro ně jedu prosím tě, dokázal bys mi poradit, jak jsou ty 4 piny z té malé patice(ta paměť) pak přepinované do té 12 pinové..nevím jaká barva na jaký pin...ideálka by bylo foto, jak to tam máš ty když jsme tam ty 4 paměťové drátky napinovali halba bala, ale na místa kde mají být, tak zrcátko nevědělo co dělat a najelo do úplné nesmysluplné polohy, tak proto bych byl vděčný za radu
  21. Tak to si mě tedy moc nepotěšil za origo nové tedy takové nekřesťanské peníze nedám ve full výbavě ..jo jinak bez plné výbavy jsem našel ..ale pro mě je to bezvýznamné :/ nerad bych si odpřel něco co tam je a pak by to tam nebylo.. a co to polsko? Tam taky nebyly ve full?
  22. Chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, kde bych sehnal nové či jeté facelift zrcátka v plné výbavě? Ty mé jsem musel bohužel reklamovat tak že kdyby někdo věděl o nějáké solidní variantě, a typy jako koupit nové, tak to opravdu nemám na vyhozené takový ranec....budu rád, když by se něco našlo
  23. zdravím ..potřeboval bych sehnat číslo dílu, jedná se o 4 pinový konektor u facelift zrcátek. V servise mi nebyl borec schopen tento díl najít. tak se chci zeptat, zda by někdo poradil ?
×
×
  • Vytvořit nový...