Přejít na obsah

Trnka46

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Trnka46

  1. Ahojte borci, tak jak to máte? Nějaký progres? U mě vyměněné čerpadlo, filtr, svíčky, ventil N80, klapka čistá a stejně i tak potvora za tepla (ano, letos už na slunku bylo 20⁰C) nechytne napoprvé.. Auto z 2011, najeto 112tis.
  2. Čaute borci, tak při zahřátém motoru, při vlnoběhu je slyšet v pozadí motoru takový nepravidelný zvuk. Nic necuká, jen ten zvuk. Rozvody měměné, najeto 155 000. Další problém je, že při zařazené čtyřce a otáčkách +-2100 motor nějak divně drnčí. když přidám nebo uberu, všecko je v cajku. Vím, že je řešení nejezdit na tyto otáčky, ale prostě mě to štve Dík.
  3. Zdarec borci, dneska při příjezdu z práce jsem zjistil, že se mi v kufru rozlil VIF.. Máte s tím někdo zkušenosti? Potřebuju se té sračky z tapecírunku a koberečku nějak zbavit. Smrdí to jak čert..
  4. Už nahoře jsem psal, že jsem nestál u TIR stojanu Nechápu, stalo se mně to poprvé. Během dvou dní při tankování, obě na OMV. Při prvním jsem u toho ještě vydržel stát a natankoval plnou, druhý den už jsem vzal jen za 500,- a dotankoval jinde.. Stejné, jak píše Zelo7.
  5. Zdarec chlapi, chci se zeptat, včera se mně při tankování na OMV stalo, že pistole nešla celá zasunout do nádrže, musel jsem u toho stát, a tankovat po troškách, protože když jsem ji stlačil víc, vypínala. Fyi., nestál jsem u TIR stojanu ani tam nedával benzin:) Běžně tankuju u Shell a tam problém nemám. Někdo s podobnou zkušeností?
  6. Trnka46

    Tupé rány

    Hola, chtěl bych se zeptat, poslední dobou občas slyším od zadní nápravy tupé rány. A to hlavně když jedu na "rovné" silnici. Když jedu přes hrby, tak neslyším nic. Už jsem x-krát prolézal auto, jestli nemám uvnitř něco pohozené, co by mohlo mlátit, no v kufru mám celou dobu jen deštník a škrabku na skla. Má někdo podobné zkušenosti? Popř. jak to řešit? Díky.
  7. Čaute borci, chci se zeptat, mám teď v plánu kupovat dvojkovou Octavku kombi 2008 1,9TDi, prodejce tvrdí, že nebyla havarovaná. Dá se to nějak poznat i bez testeru laku? Např. na pátých dveřích je jenom nápis "Octavia", pod ním není cedulka "TDi". Vypovídá to o něčem? Popř. na co si dát pozor při koupi tohoto auta. Díky moc za případné rady a typy. Velmi nerad bych někomu naletěl na špek.. Jara
×
×
  • Vytvořit nový...