Přejít na obsah

Ludwis

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ludwis

  1. Koupil jsi si novou káru tak si nenech kazit radost. Když se k tomu budeš chovat jako člověk a dáš tomu trochu péče neni se čeho bát.
  2. Vyzkoušej TOP SERVIS HOLAN. Ale předem upozornění že to bude slušná palice za Webasto.
  3. Je to tak. Když máš na opici musíš mít i na banány. Parkovat na ulici koktu bez pojistky je cesta do pekel. . .
  4. Majitel z toho sundavá akorát výzvy od MP. Už to tam takhle stojí docela dlouho.
  5. Tak to je na provaz. . . . Jak to vypajdá ?? Neobjevila se někde ??
  6. Samozřejmě ??? Pochybná pojištovna - Kooperativa ??? Ale notak . . . . Kdybych nebyl línej jet pro ty dopisy k účetní tak ti je sem pověsim. Šest měsíců sem prokazoval odcizení xenonů a bagu. Z kamer policie nebylo vidět nic a jedinej kdo pomohl byl majitel herny kterej měl před podnikem kameru a poskytl mi záznam.Jinak bych se mohl akorát začít s Kooperativou soudit.A když si jejich obchodní podmínky přečteš velice pečlivě,tak zjistíš že slovo "samozřejmě" není uplně na místě.
  7. Absolutní souhlas,pokud je někde poptávka-bude vždy možnost "okase" koupě. Nejsem škodolibej,ale každýmu kdo touží koupit sadu xenonů za 3 tisíce a columbuse od dvou do čtyř litrů přeju aby si taky vyskoušel jak to vypadá,když se výbava "přestěhuje" k dalšímu majiteli. Jinak minulý týden sem doslova vyrazil z pojištovny plnění za xenony odcizené v Listopadu 13.
  8. Jirka Brno: Ta sranda vyjde v AutoJarov cca 30 komplet a v AutoBranka zhruba o dvojku míň.
  9. To nebudu ani muset. Již sem byl upozorněn že ještě jedna pojistná událost a pojistku vypovědí sami. Prý není možné aby mi třikrát po sobě ukradli světla.
  10. To ti řeknu přesně-planžeta nebo lámák. Já osobně to řešim neustále o kus vedle v Letňanech. A největší šlágr je to pro pojišťovnu-nebudeme plnit protože není žádné viditelné poškození a pachatel nemusel překonat překážku. Tudíž je důkazní břemeno na pojistníkovi. Jinak pojištovna KOOPERATIVA a ty světla třikrát po sobě.
×
×
  • Vytvořit nový...