Přejít na obsah

LaudaRS

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 127 zobrazení profilu

Oznámení LaudaRS

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. to se někdy dovíš v servisu i horší věci
  2. Zdravím pánové, nenašel jsem tu téma na sjíždění pneumatik a mě to trápí Po 15.000 normálního ježdění mám na svém OIII RS Tdi combi sjeté přední gumy na 2 mm..zadky jsou 5mm. V servisu mi řekli, že je to tím, že jezdím rychle a je to prý sportovní auto. Má někdo nějakou zkušenost?? Děkuji Lauda
  3. Zítra opět směr servis na opětovnou výměnu páček..svolávací akce prý...cukání dsg při přeřazení zatím nevyřešen...
  4. Tempomat opraven přehrání softwaru...bohužel od té doby mi cuká pří klidném ražení auto...mám dsg
  5. Hoši dotaz: Jak se Vám sjíždí přední pneu na RS TDi???? Mě dost brutálně...
  6. @Sejky : Stále nevyřešeno..čekají na informace o informaci z ŠA
  7. Myslím že není problém zde poukázat, že má někdo problém s adaptivním tempomatem a já mu sde sdělím, že mě to taky zlobí i když mám obyčejný...zas bych to tu tak nehrotil...stále se bavíme o tempomatu..
  8. U mě stále nevyřešen problém s normálním tempomatem... Vyměneny páčky pod volantem i nahrán nový software a stále to vypadává....kluci v servisu už si neví rady To trhání a problém s eco režimem vyřešen přehráním softwaru. Ovšem si nyní všímám nového problému..když DSG řadí v klidovém režimu ze 4 na 5 nebo z 5 na 6 tak auto cukne..jako by se nadechlo..a ne vždy...jen někdy.... fakt mám radost
  9. Po výměně páček pod volantem a nahrání nového software tempomat stále vypadává.....sem zase chytl super kus ))
  10. A mate nekdo takovou zkusenost s novym RS? Ja mam totiz porad nejaky problem s tim mym...
  11. Je pravda ze 21 tisic km mam najeto od 23.ledna tohoto roku a nejezdim uplne pomalu...ale i tak na predchozi naftove rs ani na naftovem superbu se mi toto ani jednou nestalo..mozna ze senzor na olej je vic citlivy..
  12. Chlapci nějaká zkušenost s naftovou RS a spotřebou motorového oleje?? Já během 20.000 km dvakrát problém a dvakrát nutno dolít po jednom litru..poprvé ve 13.000 a nyní ve 21.000....je to normální???
  13. Ani u minule verze naftove RS ani u naftoveho superba loni jsem nedoleval a vzdy menil podle servisniho intervalu.. divne mi to prijde..
  14. Chlapci mate nekdo zkusenost se spotrebou oleje? Ja na nove RS tdi musel litr dolit ve 13.000 a dnes mi znovu bliklo pri 20.500 km...v servisu mi rekli pri tech 13.000 ze je to normalni...nevim co jim mam v pondeli az tam pojedu zase rict...ach jo..
  15. Ahoj. dnes jsem zjistil zebv eco rezimu to dela i kdyz nemas zaplej tempomat..normalne noha z plynu a opetovne pridani a problem je na svete... natoc si to na video..ja to dnes natocim a dam sem odkaz.. lauda
×
×
  • Vytvořit nový...