Přejít na obsah

Hyper ST

Uživatel
  • Počet příspěvků

    135
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hyper ST

  1. Tak auto přivezeno ze servisu.Bylo tam dva dni...Zřejmě příčinu nehledali a jen udělali co jim Škodovka poslala co můžou udělat..To jest: promazani ramen a ustřižení kousek manžet na tlumičích. Nejdříve musím auto pořádně project abych mohl říct jestli je vše ok.
  2. Mám 1.5 manuál a bez filtru...auto drobet cukalo..minulý týden při návštěvě servisu mě byl přehran sw...změna tam nějaká je k lepšímu...auto je teď na normal režim živější jak před tím na sport.Jinak už mám celkově 33.000km a nestalo se aby mě auto ohrozilo jak někteří popisují výše...
  3. Přesně co popisujes už mě taky dělá. Nejvíce při zataceni v malé rychlosti.Uz jsem to reklamoval.Auto tam měli týden, a vše prolezli a příčinu nenašli...treti den od převzetí jsem jim volal že je to ještě horší...auto dost využívám a tak nemám čas tam pořád jezdit.teď mě čeká Chorvatsko a 9.9. Jim auto odevzdávat znova...
  4. Nechce se mě tam jít to zkoušet, ale myslím že funguje jen když je auto zamčené a nenastartovane. A taky nefunguje když mám káru zapřahlou..(Tak a jestli to není tak zachvilku se někdo ozve že kecam)
  5. Mám najeto 22.000km. První výměna když jsem měl najeto cca 12.000km na měrce necelá půlka mezi ryskami.(olej 0W-20) Momentálně najeto dalších 10.000km a hladina je těsně nad půlkou.(kontroluji na rovině a cca 5 min. po jízdě)
  6. Jestli jsem dobře na to koukal tak je to jeden kus a je to guma( žádná páska). Odpoledne se podívám...
  7. Včera jsem také udělal kontrolu.Staří 10mesicu, najeto 22.000km a používám ho tak 10x za měsíc.
  8. Mám 1.5tsi bez OPF + manuál. Najeto přes 20000km. Nechal jsem auto i přes noc venku. Tohle je moje šestá ŠKODA a každá jina motorizace. Tenhle motor má asi nejhorší projev než se ohřeje (Ale za mě žádné tragédie). Tak bych ho bral i do dalšího auta.
  9. Mám najeto 20.000km a nic se nezhoršuje. Motor mě drobet cuká když je studenej, jinak bez problemu.. Tak to bych rád chtěl porovnat s někým kdo nato nedává..jestli mě to nevadí jak se motor projevuje nebo .....
  10. Když to mám studené tak to "drobet" škubne , ale né tolik abych to reklamoval. Dneska celej den ježedění po Plzni a bez problému. To mě více vadí odpojování válců. Řekl bych že při chodu na dva válve je to hlučnější než bylo na začátku. A další je že se mě zdá že to jezdí častějš na dva válce než když byl motor novej. Mám najeto 19000km
  11. Po výměně oleje, se nic zvláštního nestalo. Jak se výše píše ..nastartuji a rozjizdim se az otacky spadnou. Když někoho vezu tak při studeném motoru musím více pracovat se spojkou, aby jsi nemyslel že neumím jezdit. Jinak jsem s timto motorem spokojen.
  12. Výměna oleje po 10000km mimo servisní interval. Jen výměna oleje + filtru. Nic jiného ani auto nebylo připojeno na diagnostiku. Olej jsem chtěl si donést vlastní, není problém. Při dotazu jakej olej a viskozitu mě bylo pokažde rěčená jiná. Tak první výměnu jsem nechal vyměnit servisem vč. oleje . Cena 3.565,-Kč vč. oleje 0W-20
  13. Mám 1,5 Tsi manuál, (duben 2018) (bez filtru pevných částic), najeto 17000km a auto škube taky. Dělá to od začátku.
  14. U mě Amundsen po 16500 km funguje jak má.
  15. Hyper ST

    Stěrače

    Habi001 přesně tak jak píšeš.
  16. Hyper ST

    Stěrače

    Auto mám skoro 6 měsíců a najeto 10.000km a nemám popcit že stěrače jsem natom tak špatně. Nemám rád špinavé okno , ale nečistím ho proudem s ostřikovačů a stěrači . Používám aktivní pěnu a Basics of Bling Detailing Spray
  17. Hyper ST

    Škoda KAROQ

    Co je pro jednoho špatné tak může pro druhého bejt dobré. Tchán má Yetiho a nevadí mu varioflex (jezdí většinou ve dvouch). Já mám Roomstra a nemůžu si varioflex vynachválit. Do karoqa jsem si dal varioflex bez rezervy a pro velké místo velká spokojenost oproti původní Octavii3 pro nemožnost vyndat sedačky.
  18. To žáleží na domluvě a také na prodejci. Já na auto čekal o měsíc déle než byl dohodnutej termín dodání (mám téměř stejnou výbavu jako Ty). Od stejného prodejce jsme kupovali jeteho Yetiho kde ho měl nechat zákazník na protiúčet. Jemu se také opozdil termín dodání , Nám ale jeho staré auto už prodal a tak mu také zapůjčil náhradní vůz. Osobně bych vyzazil za prodejcem a dohodl se sním. Přeji úspěšné vyjednávání.
  19. Potvrzuji že mě to taky vrže. Hlavně když se toho někdo drží. Zatím jsem to neřešil jen zakazuji se držet madel za jízdy
  20. Nechci se hádat. Před tím jsem měl Octavii 3 s 1.2Tsi 77kw a teď mám Karoqa 1.5Tsi a čekal jsem o mnohem větší a rozdílnou spotřebu. Zatím mám najeto 1600km a spotřeba je jen o půl litru větší. Jen upozornuji ze jsem po dalnici zatím nejel.
  21. Hyper ST

    Front asistent

    Včera při jízdě se rozvítil oranžový trojuhelník a také nápis radar nemá výhled. Stalo se to chvilku po tom co jsem zastavil u lesa.Očistil jsem radar od pilu. A zhruba po 100m hláška zmizela. Ješte jsem nastavil v menu menší citlivost radaru.
  22. Hyper ST

    Vaše spotřeba

    Střídavě režim normal a sport 1,5Tsi manuál. Jízda jen po okreskách. Minimum město.
  23. To nevím co to je ,ale mám to tam také. Výšku dveří (elektrické) mám nastavenou dle stropu v garaži. Nastavení hned napoprvé.
  24. Mě to funguje ať to zamknu DO tak to Kessy otevřu a i obráceně.zkoušel jsem to i po hodině a jde to otevřít.
  25. Já mam auto vyrobené před týdnem a mám tam DAB. Je tam přepínání pásma FM/DAB. Tak které pásmo aktivuješ to tam zůstává. Jen jsem to zkusil naladit a aspoň pro mě nic zajímavého.
×
×
  • Vytvořit nový...