Přejít na obsah

Sheffield

Uživatel
  • Počet příspěvků

    147
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Sheffield

  • Narozeniny 3.3.1981

Návštěvy profilu

1 051 zobrazení profilu

Oznámení Sheffield

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Takže maximálně se to muže lišit v konektoru airbegu jinak v ničem?! a pasovat jinak budou i když by se jednalo o sedačky ze sedanu? a pokud se to bude lišit v konektoru tak se musí dokoupit co vše? Jinak díky za radu a reakci.
  2. Ahoj chtěl bych se zeptat jestli při výměně sedaček u dvojkové octavie kombi za sedačky RS budou pasovat? a jestli se jen vymění či se musí něco kodovat či napojovat. Když se nebude jednat o výhřev. Díky za rady. A je rozdíl mezi sedačkama RS z kombi či sedanu?
  3. Ahoj chtěl bych se zeptat na váš názor a to konkrétně na opravu laku přímo v misce pod klikou. Lak mi tam popraskal a udělali se mi tam bubliny a co myslíte dá se to nějak rozumně opravit či je to rovnou na výměnu dveří?! Díky za radu.
  4. Podle toho jak jsem ten jejich popis pochopil tak to není o tom že by sáhli do přihrádky Octavia či vozy 1,9 tdi 77kw a podle toho to do auta bouchli. Psali tam něco o měření turba( uznávám že nevím jak a co vše se správně má dělat ) a samo že je pak možnost si za brzdu připlatit. Ale tak jako tak díky za odezvu.
  5. Zdar chlapi chtěl bych se vás tady zeptat a požadat o názor či radu. Jsem majitelem Octavie 2 před facem a je to 2008 tdi 77kw a uvažuju o chipu s důvodu když je někdy potřeba razantnějšího předjetí. Vím že absolutní špička v oboru je tady na to TDIfun( nevím zdali zo píšu dobře) ale toho mám z HK trochu z ruky( vím že na prověřené kvalitě se nemá šetřit) a chci se vás zeptat zdali nemáte někdo zkušenost s firmou powercar chiptuning z HK. Jen sem se jich poptal na kolik by udělali chip na mou octu a odepsali že na 100kw a 80nm. Cena maj za 3000 + tuším 2500kč za brzdu. Píšou že to dělají na míru a nižší cenu oduvodňujou tím že nechtějí hamounit atd( jasně napsat můžou cokoli.) Co si o tom myslíte? Jsou to normální hodnoty? A nebude tímto chipem auto moc trpět? Nechci zavodit jen mít trochu toho zrychlení na předjíždění. Díky za radu či názor.
  6. Sám sem ty samé kupoval na mou octavku 1.9 před facem a s přivařením nebyl žádný problém. A vypadaj tam fakt super! A popisek byl uplně stejný a podle mne je to origoš díl. Alespoň sem je už na x superbech a octavkách viděl.
  7. Opravdu se na to zkus ještě přeptat ale myslím že je ještě potřeba toto : http://www.skoda-dily.cz/data/items/45/4f4006342fb44.jpg
  8. Myslel jsem si taky že mi ty plechové držáky budou stačit ale nakonec jsem tam něco kupoval( teď už si nepamatuju co to bylo za díl(nějaký vodící profil či jak se to jmenovalo) a vážně to bez toho nešlo( narazník udělal takovou bouli) ale když zajdeš do škodovky kde prodávaj díly a zeptáš co vše je na tuto předělávku potřeba( taky jsem se na to takto ptal) tak ti poraděj co přesně koupit. Nechci ti poradit špatně ale ja ho pak musel předělávat když jsem myslel že nebudu potřebovat vše. Teď nejsem doma ale možná v PC najdu vše co je na to potřeba včetně čisel dílů.
  9. Též jsem to zkoušel bez nich a nebylo to dobré tudíž jsem je pak dokoupil. Narazník sice držel ale nedoléhal a odstával a to tak že za něj mohlo zatékat. Rozhodně doporučuji koupit vše co tam má být a namontovat to vše najednou a při jednom.
  10. jojo tomu rozumím,ale když čtu jak tu všem vydrží dlouho tak mi ztoho nevychází vydrž ani na odsvícené hodiny a ani na délku měsícu. Jínak se svítivostí je spokojenost. Jen ta o proti ostatním snad ani né poloviční výdrž :-(
  11. Mě tyto žárovky nevydrží ani půl roku, ty poslední mi vydrželi bez pár dní 5 měsíců. Svítím snima pořád ale myslím že netrpí častým rozsvěcením tak nevím proč tak malá výdrž? :-(
  12. Kolik najedu za těch 5 měsícu? Třeba teď přes zimu když jezdím denně do prace tak mám tak 700 až 800km za měsíc( + - podle toho kolik ještě najedu mimo ježdění do práce) ale v létě zase tak často autem nejezdím. Taky mě napadlo jestli není problém třeba v elektrice? Ale zatím opravdu praskaj pravidelně do pul roku svicení a když tady na fóru čtu jak ostatním vydržej dlouho tak fakt nevím :-(
  13. Ja je mám taky, ale jde mi o to jestli je mezi nima nějaký rozdil? Neříkám že jsou osram night blue braker špatný, ale na to co stojej( mám 2 žárovky v jednom přes známeho za 450kč ale na můj vkus mi moc často praskaj( nevydrží ani 5 měsíců) a ty silver vycházejí o dost levněji tak proto se ptám!
  14. Ahoj chtěl bych se zeptat pokud tu má někdo tu zkušenost. Je nějaký rozdíl mezi žárovkama h7 do čočkových světel mezi osram night blue braker a osram silvestár. Díky moc za vaše názory.
  15. Tak už zase asi po půl roce rupla jedna žárovka. Jak už jsem psal o páp příspěvků dříve používám osram nigt blue braker unlimited a nějak přehnaně snima neblikám a svitím snima po celou dobu když jedu a vydrž je cca půl roku a vždy jedna rupne. Když tady čtu jak všem vydrží strašně dlouho tak nevíte čím může být to časté praskání? Slyšel jsem že praskání žárovek je stará bolest dvojkových octavek ale že by to měl být až takový častý jev sem nečekal. Kde by tedy mohl být problém?
×
×
  • Vytvořit nový...