Přejít na obsah

milanroubal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem milanroubal

  1. Mám Pacific 780 a v pohodě. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
  2. Mně to dělá šmouhu velikosti mezery mezi ostřikovačema. Prostě uprostřed dole mezi ostřikovačema na skle je plocha velikosti trojúhelníku, kam ostřikovače nedostříknou a stačí jet chvilku za sypačem soli, párkát setřít a šmouhu začaly dělat i úplně nové stěrače Sent from my SM-N950F using Tapatalk
  3. mel jsem pujcene ty pricniky Thule a nakonec jsem se rozhodl pro originalni Skoda, protoze mam v kufru mezipodlahu a ty Thule jsou moc dlouhe a nevejdou se do tech pripravenych vylisku.
  4. Tady v Nemecku taky netusili o cem mluvim, poslal jsem jim ten obrazek a oni volali do Skodovky. A to jsem byl v nejvetsim Skoda servisu co tu je.
  5. Me to delaly oboje dvere, u ridice hodne a u spolujezdce trochu. Tesneni jsem nechal vymenit na obou stranach. Vzadu ten problem nebyl.
  6. No rano jsem odvezl auto do servisu, odpoledne jsem ho vyzvedl. Delali pri tom i tu servisni prohlidku po 2 letech. Jestli neco rozebirali netusim. Jako zaruku jsem to dat nemohl, auto uz mam dele nez 2 roky.
  7. Tak jsem ukazal v servisu tento obrazek, ze takove reseni existuje netusili. Tesneni mam vymenena a vypada to, ze to pomohlo. Uz zadny splouchanec rano po desti.
  8. Antena je v zadních oknech, jedna strana fm, druha dab. Funguje to výborně.
  9. tady: http://www.ebay.de/itm/201307287912?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
  10. Heh to se ale blbe foti No snad bude alespon neco videt. 1) Vnejsi pohled 2) Detail z 20 cm, uvnitr bila taska pro kontrast 3) Pohled z vnitrku zadniho sedadla 4) Detail uchycovaciho hacku, 5 uchytu na okynku, po jednom na zadnim bocnim a zadnim oknu 5) Pohled do zpetneho zrcatka 6) Z mista ridice pohled za sebe 7) Detail uchyceni zadni clony pri otevrenem kufru
  11. Ja mam na aute toto: Sonniboy Auto Sonnenschutz Skoda Octavia III Combi 5E 2013. Pripevnuje se to takovyma hackama, ktere se zasunou na plech pod tesneni. Clona je pak kdykoliv jednoduse vyndatelna. Dorazilo to rovne, ale do toho zadniho okna se to krasne prizpusobilo. Pokud je zajem, mohu to nafotit.
  12. Tak abych to nejak uzavrel. Autu skutecne nesvitila zpatecka, ta zarovka ale nema praskle vlakno, jen proste nefunguje. Dal jsem tam novou a zase to funguje. Diky za pomoc
  13. Diky za odpovedi, manzelka to proveri. Zjistil jsem, ze mi k tomu autu nedali sadu zarovek, predpokladam, ze potrebuji 5E0052000A. Nevite, ktera z tech zarovek je ta zpatecka, abych ji rovnou koupil take? Je normalni menit zarovku na zpatecce, kdyz to ma 10 mesicu a couva se s tim maximalne pri parkovani? Diky
  14. uz jste nekdo videl tuto hlasku? Manzelka je s autem nekde daleko a pry vsechno sviti. O jake konkretni svetlo by se melo jednat? Google tuto hlasku nezna
  15. Ještě může být problém v tom, že po připojení bluetooth se změní jednotlivé hlasitosti, takže vyzkoušet zmačknout zesílení a pak to ozubené kolečko, co se objeví, kde se nastavují jednotlivé hlasitosti.
  16. Zkus aplikaci SoundAbout. Ta umožňuje volit zvukový výstup nezávisle, tedy pro média nastavit speaker a pro telefon bluetooth.
  17. Boční senzory se dodávají při objednání funkce Parkovací asistent.
×
×
  • Vytvořit nový...