Přejít na obsah

Inferius

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Inferius

  • Narozeniny 30.4.1988

Návštěvy profilu

1 542 zobrazení profilu

Oznámení Inferius

  1. Inferius

    Zvedací body

    Tam jsem se dival, ale me prave uz pred delsi dobou rikal mechanik, ze pro servisni zvedak jsou ty body trochu jinde, tak jsem se chtel ujistit jestli sou tyhle body univerzalni.
  2. Inferius

    Zvedací body

    Ahoj, prošel jsem tady dostupné dílenské příručky a spoustu dalších a nikde sem to nenašel. Nevíte kde má Superb 3 umístěny zvedací body pro klasický zvedák. Chci si zkontrolovat zda umistují v pneuservisu ten zvedák správně.
  3. Sice asi pozdní odpověd, ale tohle jde normálně nastavovat a upravovat. (Krom samotne rychle zameny jednotlivych widgetu, podrzenim v levym hornim rohu prstem dlouho) jde ten homescreen upravit, podrzenim tlacitka Home, dle libosti. Tedy i presunout na jinou stranu.
  4. Ahoj, známy to teď řeší a mě by to obecně taky zajimálo. Má v hají svou převodovku na S3 2016 a má možnost levně sehnat DQ381. Tak jsem se chtěl zeptat, zda je to vůbec možné a co to vše obnaší připadně předelat u toho? Aby vedel, zda se to vubec vyplati a nebo radeji koupit za plnou cenu DQ250.
  5. Koukam, ze 7° DSG je na tom o dost lepe se spotrebou oproti 6° DSG. Ja sem se pod 8l a to i z lehkou nohou dostaval tezko a pod 7 se mi to jeste nepovedlo.
  6. Puvodne jsem myslel, ze setrili jen na skodovkach, ale koukal jsem i do novych passatu a tam je to taky. Nechapu takovyhle setreni, ktery cloveka mlati do oci.
  7. Tak setrit muzou, ale mohli by to tam dat jako priplatkovou vybavu aspon :-D Takhle by me svetlej interier vylozene iritoval.
  8. Zdravím, všíml jsem si, že v mém superbu se svetle koženým interierem jsou oproti 2. generaci, upinace pasu cerne. V 2. generaci byly v barve kremove. Ale kdyz sem potom zacal patrat, tak jsem zjistil, ze ve S3 FL se davaji vsude uz jen cerne pasy, i ke kremovemu interieru a to je jako pest na oko. Jeste nedavno mela i hneda verze pro L&K hnede pasy. Predpokladam, ze je to tam kvuli nejakymu nesmyslnymu setreni. Ale je to fakt spatny, ze ani za priplatek to nejde zmenit. Je to fakt jako pest na oko. Me v mem Supu stvou cerne upinace, ale koukam, ze koupit neco novejsiho tak to bude jeste horsi.
  9. Zdravím, neví někdo jak dostat do S3 2016, tenhle prehled cesty? :)
  10. No pokud ja vim, tak superb 2 mel vzdycky jen bud bi-xenony nebo nic, nebo se pletu?
  11. jj bohuzel, menil sem obe, byla ulomena zapatka na jedne strane a na druhe strane byl sahlej motorek. Krásných 28tis :-) tech 8tis navic bylo jen za sklo do zrcatka, kde nefungovalo vyhrivani :-)
  12. Nevím mě superb prijde jako krasavec bez uprav A hlavne ja bych spis resil opracny problem, jak dostat DSG pred FL do FL :-) Ale hrabat se mi do toho radeji nechce
  13. Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda nevíte někdo proč se mi najednou začala rožínat kontrolka, občas se při jízdě rozsvítí pak třeba 2 dny svítí pak po nastartovaní nesvítí par dní nekdy tyden, pak se zase rozsviti, plus občas když svítí někdy zapípa maxidot (Tlak oleje, otačky motoru max. 4000) tohle upozorneni tam sviti par sekund, pak uz se neukaze. Nevíte někdo čím by to mohlo byt, tady ve značkové škodovce sou z toho zmatení a neví nic, tak se chci zeptat jestli s tim nekdo nema zkusenosti. Diky
  14. A jak se Vám to podařilo? Pomocí nějáké aplikace? Nebo s nativním rozhraním telefonu. Mě se to ne a ne podařit.
×
×
  • Vytvořit nový...