Přejít na obsah

FabiaOva

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli FabiaOva

  • Narozeniny 1.1.1990

Návštěvy profilu

748 zobrazení profilu

Oznámení FabiaOva

  1. Ventil je celou dobu zatažený od výroby, a jakmile jej povolíš už jej nedotáhneš(většinou) Doporučuje se vypouštět sundáním hadice.
  2. U mne to byl špatně nacvaklý konektor na čidlu. Také jsem vyměnil za nové, a problém zůstal :-D Pak asi po týdnu jsem trošku zatlačil na konektor, a bylo po problému. Jen pro info, na kolik prosím vyjde výměna těsnění pod hlavou? Klidně napiš do zprávy :-)
  3. Ahoj, nevíte prosím někdo jak/čím drží Tepelný kryt nad tlumičem výfuku? Začal dnes drncat, tak bych jej chtěl nějak upevnit než pojedu do servisu ve středu. Dík
  4. Zdar lidi! Dnes jsem zjistil že u spolujezdce otevřu dveře čímkoliv(jiný klíč,šroubovák, kousek plíšku) CO s tím? Někdo si to asi připravil :-(
  5. Ne není mi 16. Jen jsem se zeptal na návod VAG Commander. OK udělám to přes VAG. Jinak jste tu fakt prima (sarkasmus)
  6. Jako tady mám napsat počet klíčů? A pak je mám postupně měnit? Vložit, otočit,vypnout a tak dokola? Sry jsem lama - začínám
  7. Tak jsem nějakým způsobem smazal oba klíče. Přes VAG commander 1.4 jsem přidal klíček a je to OK. Ale nemůžu přidat další. Když přidám druhý, nejde nastartovat prvním. Jsem z toho v pasti.
  8. A vím že kdysi se známemu pokazil immobilizér, nějak zadal PIN přímo do budíků a mohl 3 nastartovat. Hledal jsem ale nenašel jsem postup.
  9. Zdar Lidi! kontrolka immobilizeru mi bliká rychle. Co to znamená? Přestane to? Chtěl jsem přes VAG Commander Přidat klíč a nějak se to asi nepovedlo. :-(
  10. Nevíte o někom v Ostravě kdo bvy mi za rozumný peníz udělal immo do vystřelováku? A kdžÿž udělám kopii toho imma na vystřelovák, musím to spárovat s ŘJ nebo ne? Podle mne ne, protože ten kód v immo by měl být stejný.
×
×
  • Vytvořit nový...