Přejít na obsah

Radek1003

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

532 zobrazení profilu

Oznámení Radek1003

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. A jak dlouho jim to trvalo? Prej je to na 2- 3 hodiny práce, to asi budou rozebírat půlku auta, nebo to přehrání jde fakt tak pomalu....
  2. Tak nakonec musím auto dát do servisu kde mi nefunkční Škoda Connect zrestartujou bo co, po kontaktu se Š.A. to zkoušeli soudruzi z NDR na dálku a nešlo jim to, takže je chyba někde v autě....
  3. Ok. dík, ještě zkusím tu wifi a nějaký ten den počkám a uvidím.
  4. Od pátku, když sem si "méďu" přivezl domů. Takže nemám zoufat že dělám něco špatně a zkoušet to dál?
  5. Zdravím ve spolek, asi sem lama ale nemá někdo tušení proč mi nejde zadat PIN na Škoda Connect? Mám rádio Amundsen, přes tel. dám Hotspot na připojení k netu, zadám kód a po chvíli mi to hodí tuto hlášku a šlus .... Moc dík za pomoc.
  6. Tohle mi vypadává ze starého katalyzátoru a něco tam chrasti.
  7. Tak dnes sem si konečně přivezl Fabču ze servisu. Nakonec to bylo katalyzátorem, byl totálně zacpaný (rozpadlý)......originál stojí cca.15000,- sehnal jsem použitý za 2000,- a servis si řekl za práci, svíčky, těsnění, diagnostiku atd. 3000,- ale bylo to přes známého takže mi nepočítali všechny hodiny. Za 14dní mám přijet znovu že mi udělají diagnostiku jestli se zase něco neobjeví v paměti ŘJ., protože jim to psalo (když jim to přestalo jet úplně) že je něco se vstřikama, ale když je kontrolovali tak prý jsou cajk. Domů to jelo parádně, teda v rámci možností daného motoru, snad to tak chvíli vydrží. Richiis: Interval oleje mám taky poloviční, ale prý to je způsobeno tím že jezdím krátké tratě cca.6km. a nestačí se katík vypálit či co a tím se zanáší.
  8. Po nastartování nic nesvítilo a jelo to jako předtím. Odvezl jsem to do autor . servisu tak uvidíme na co přijdou, dám pak vědět. Díky všem za rady.
  9. Tak změna, ráno začalo auto cukat až nakonec přestalo jet a chcíplo. Na podruhé se mi podařilo ho nastartovat a dojet aspon zpět domů.....snad něco ukáže diagnostika.
  10. Jenže ty svíce se tam dávaly až pak co to začalo špatně táhnout a nijak se to nezměnilo ani k lepšímu ani k horšímu. Ten vejfuk s tím papírem o víkendu vyzkouším, ale nepozoroval jsem, že by bylo auto nějak hlučnější kvůli díře.
  11. Neměnil, je tam původní.
  12. Jelikož jsem tam svíce nedával já ale soused kterej má servis tak nevím, ale předpokládám že tam dal ty co tam patří má nějaký katalog a podle něho je kupuje. Žádnej servis se v poslední době nedělal a tu ztrátu výkonu jsem začal pozorovat cca. před týdnem a to tam byl ještě benzín z dřívějšího tankování. Jelikož si už nevěděl soused rady tak proto jsem zvolil tuto cestu a otravuju vás tady. Zejtra mu řeknu ať mrkne na to sání ještě mě napadlo nemohl by to dělat třeba katalizátor a nebo přicpanej vejfuk?
  13. Jenže ten benzín jsem u téhle pumpy kupoval už před tím a jezdilo to v poho, Vif už jsem tam dal ale mám plnou nádrž takže další nádrž zkusím na nějaký lepší pumpě a budu doufat že se to časem zlepší a svíčky sem dával preventivně když to na ty původní netáhlo...... Taky ti děkuji za snahu pomoct.
×
×
  • Vytvořit nový...