Přejít na obsah

Fanda RS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fanda RS

  1. Při výběru nových pneumatik jsem na narazil na firmu "www.oponeo.cz". Mají velmi zajímavé, až podezřelé, ceny. Máte někdo zkušenosti s touto firmou? Franta
  2. jó to by šlo, a nejlépe od každého trochu a pořádně promíchat :-))
  3. Když už jsem pořídil dvojitou podlahu, tak chci mít tento prostor využitý a ne mít krabici nebo organizér v kufru. Zavazadlový prostor chci mít prázdný, připravený pro příležitostný náklad.
  4. Přemýšlím o využití prostoru dvojité podlahy. Drobné nezbytnosti, které se používají pro provoz vozidla je možné uložit v tomto prostoru. Ale, když je pouze uložíte, dojde k jejich posouvání a pak je můžete mít až u zadních sedaček a obtížněji dostupné. Při přepravě většího nákladu a potřeby snížení podlahy musíte tento prostor celý vyklidit. Stejně tak je obtížná manipulace s rezervou či tažným zařízením. Tak mě napadlo vyrobit takový "kapsář" kde by se tyto věci ukládaly. Byl by v tom systém, Každá věc by měla své místo, nic by se neposouvalo ani necinkalo. Vyjmutím kapsáře uvolníte celý prostor mezipodlahy pro jiné použití. Kapsář by se nechal složit a zapnout suchými zipy. Pokud jej navíc opatříte uchy máte tašku pro pohodlné přenášení. Možná jsem teď vymyslel něco vymyšleného a tak mě nasměrujte. A nebo je to nápad pro šikovnou hospodyňku (šičku), výrobní družstvo a nebo dokonce simply clever pro ŠA?????
  5. Fanda RS

    Zástěrky

    Dnes dělají zástěrky decentně, není to jako sloní uši u stodvacitky. Dejte někdo fotku.
  6. Jsou tam, fungují velmi dobře, ale mám trochu obavu z délky závitu u kloubu pro uchycení kapoty. Originál šroub má závit delší a to drží pouze kapotu. Nyní na něj tlačí i plynová vzpěra. Asi by se měl výrobce zamyslet, možná že ty originální šrouby ani neviděl.
  7. Vzpěry jsem hned v pátek koupil přímo v HK. Dokonce mi je tam, shodou okolností, někdo s bílým RS předvedl. Tímto dotyčného zdravím. Po montáži dodám foto či video.
  8. Mě vůbec nešlo o ty hodnoty, ale o poměr, že mezi motory 110 kW a 135 kW není skoro rozdíl ve spotřebě a naopak motor 135 kW je mimo město papírově úspornější. V praxi si majitel RS asi neodpustí to zrychlení, a jsme někde jinde.
  9. Na stránkách skoda-auto.cz v konfigurátoru.
  10. Zajímavá je také spotřeba u motoru 110 kW a 135 kW. 110 kW Spotřeba - město 5,6 l/100km Spotřeba - MIMO město 4,1 l/100km Spotřeba - kombinovaná 4,6 l/100km 135 kW Spotřeba - město 5,7 l/100km Spotřeba - mimo město 3,9 l/100km Spotřeba - kombinovaná 4,6 l/100km
  11. Má někdo zkušenosti s motory AE 288 s vyvažovacími hřídeli a bez vyvažovacích hřídelů? Pochopitelně jiný výkon i kroutící moment, ale mě by zajímaly například vibrace a chod motoru v různých otáčkách. Bude se sice jednat o pouze subjektivní pocity, i tak to něco vypoví. Určitě tam ty vyvažovací hřídele nejsou jen tak při dnešních úsporných opatřeních.
  12. Dopravu mají strašnou, ale semafory vychytaný. http://www.youtube.com/watch?v=I1-t6eX6O1I
  13. Pořád jsou ty škodovky trochu DODO (dodělej doma), ale možná nám to dělá Boleslav proto abychom se mohli realizovat.
  14. Jednou jsme při zkouškách stáli s kolegou co má golfa vedle sebe a při kontrole motoru vypadala moje OII právě v tomto ohledu jako chudá příbuzná. Já si myslím, že OIII má na ty vzpěry právo. To už tam mělo být z výroby, i když třeba jenom jako příplatek.
  15. V autoškole otevíráme kapotu docela často a když vidím jak žáci šermují tím prutem, mám obavu o jejich bezpečí. Vzpěry to elegantně vyřeší. Tak to vypadá, že budu druhej.
  16. Auto sice ještě nemám, ale ty vzpěry se mi líbí. Má ještě někdo nějaké postřehy? Ať už se jedná o montáž či funkci. Snad není Hravec jedinej co je namontoval.
×
×
  • Vytvořit nový...