Přejít na obsah

eveen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

406 zobrazení profilu

Oznámení eveen

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Tak to zůstanu tedy u SD karty nebo AUX. Nevíte jestli přes aux musím řešit nějaký převodník zvuku? Přijde mi ten přenos nekvalitní až někdy zkresleny.
  2. Ovládání telefonu přes volant mám taky. Ale nemám info na maxidotu. Což muže být ten problém. Někde jsem četl, ze tato jednotka BT audio spustí pouze nastavením a zapnutim přes maxidot. Zkusím to kodovani a uvidím ?
  3. Jak je to tedy pokud mám šedivou ikonu BT v záložce MEDIA? Mám Vw touran, RNS 510, červený maxidot ale bez ovládání telefonu. Volání funguje (iPhone7, ovládání přes rádio a volant), jednotku mám 7P6035730J. Pomůže mi na zprovoznění přehrávání audia přes BT z mobilu výše uvedené nakodovani jednotky? Děkuji
  4. Mám v G V rns510 - 1T0035680B , HW11. SW 1200. Aktualizoval jsem na Fw 4120,z dovodu podpory vetsich Sd karet a hlavne aktivaci hlasovky. Mam Bt jednotku z O II, nevim presne oznaceni ale bylo tam pismeno P. Po aktualizaci Fw vse fungovalo, HF, navi, sd karty, Mf volant, v Setup se objevila funkce hlas.ovladani. jenze hlasovka nejde, nebo spis nepozna co rikam porad se me pta : "jak prosim?" ...zkousel jsem nahrat zaznam u kontaktu a pustit si to - jen tam sum a nejaky pazvuky. V cem je chyba?
×
×
  • Vytvořit nový...