Přejít na obsah

hruskin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem hruskin

  1. Jestli to tedy dobře chápu, pokud si originál tažné od škodovky namontuji sám, nepotřebuji nijak nastavovat ŘJ, stačí jen zapojit a na technickou? Byl jsem se na montáž ptát v autorizáku a neochotný pán mi řekl částku 15 000. Což je masakr, tažné bych chtěl prakticky výhradně na převážení kol. Nechal jste si někdo tažné domontovat do auta bez přípravy? na kolik to cca vyšlo?
  2. Posledních pár dní mi z ventilace zasmrdí cosi jako spálený kabel. Otočím klíčkem do první polohy a začne foukat ventilátor je to na pár minut cítit. Pak už je vše OK. Když vyndám filtr vzduchu tak je to z něj cítit taky. Nikde u motoru nic, takže tipuju ventilátor, nebo nějaká elektronika u něj. Mám cca 14 dní do konce záruky, tak to servis jistí, ale rád bych věděl, jestli už se s tím někdo setkal a čím to bylo.
  3. Jo, takové potahy mám - http://www.autopotahytaso.cz/. Ale ta věc na loketní opěrku byla tak divná, že jsem jí tam ani nedával. V podstatě kus potahové látky, zespodu našité dva pásky gumy, nevypadalo by to dobře a asi by to ani nedrželo. jinak ale můžu potahy od nich doporučit, sedí perfektně lidi většinou ani nepoznají, že to jsou potahy.
  4. To bzučení slyším od motoru taky, jakmile se zahřeje, tak to přestane. Podle mě taky feature.
  5. Já mám obednáno tohle: http://www.ebay.com/itm/181500106808 . Píchne se to do AUX vstupu, a dá se přehrávat z čehokoli přes blouetooth. Dle recenzí by kvalita měla být OK, až přijde, vyzkouším a nahlásím.
  6. Setkal jste se někdo s cvakáním pedálu spojky? Není to pravidelně, ale při stlačení cca ve spodní třetině v něm cvakne. Jakoby přeskočila nějaká pružina.
  7. Výparník je nalevo, v podstatě za středovým panelem.
  8. Já to od novýho auta vypínám, před dojezdem na pouštím topení, aby se to vysušilo a stejně smrdí. Je možný, že po zimě tam něco vyrostlo, nebo se někde držela vlhkost. Každopádně zkusím ještě tu dezinfekci.
  9. Dnes mě to taky potkalo - po vypnutí klimatizace docela hnusný puch z výdechů - přirovnal bych to k močce. Přitom klimatizaci vždy vypínám a o na chvilku zatopím aby vyschla, každopádně to po chvíli zmizí. Někde jsem četl cosi o odtokovém kanálu - že může být ucpaný, ale nenašel jsem nic, co by se tomu podobalo ( http://forum.skodahome.cz/topic/129318-z%C3%A1pach-z-klimatizace/#entry1933530 ). Nevíte někdo, kde jej hledat? Lehce smrdí kabinový filtr. ale ten asi příčinou nebude.
  10. Vzhledem k tomu, že si stejně udělám sám výměnu po +- 15 000, tak v tom asi problém nebude.
  11. Jinak pokud by to pro někoho bylo užitečné, není problém přejít z pevného intervalu výměny oleje zpět na proměnlivý, dnes jsem se na to byl ptát v servisu. Vlastní olej doporučuji, za Longlife chtěli 700/litr. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale kdyby si na litr přihodili stovku, rád jim ty prachy dám, ale takhle ani náhodou.
  12. Přidávám foto iOttie držáku. Na palubce drží fakt parádně (bez lepení), dle výrobce údajně unese bowlingovou kouli. Cena cca 500, je malý nenápadný a telefon mám krásně po ruce. Jen uchycení kabelu bych chtěl vyřešit líp, ale jinak určitě doporučuju.
  13. Asi tak. A zkrátka nezbývá než doufat, že se motor přesvědčivým rachtáním uráčí dát najevo, že je problém a chtěl by vyměnit rozvody. Což je teda smutný a koncernu to na popularitě nepřidá, ale lepší výměna rozvodů než motoru...
  14. Já mám dobrou zkušenost s iOttie EasyFlex 3. Na palubce drží jak přibitý a bez následků, samozřejmě na měkčené by to asi stopy nechalo. Případně se dá připlácnout i na sklo.
  15. Mně se ozývá divné zarachocení po startu po dobu cca 1s. Zatím jsem to zaregistroval jen v situaci, kdy někam dojedu (motor je normálně zahřátý - olej 80°C) a auto plus mínus hodinu stojí. Nestává se to vždy, ale cca v 70% případů. Jsou to rozvody, nebo něco jiného? Zatím se mi to povedlo nahrát jen jednou: http://youtu.be/WcPyxMLlFhs Samozřejmě, když si dám tu práci, otevřu kapotu a pošlu spolujezdce nahrávat, tak je zvuk startu normální... Najeto mám cca 12000 km, olej druhý 5W40, do výměny mi zbývá 7000 km
  16. Přidám se s trochu jiným dotazem. U nového auta jsem nechal po cca 5000 vyměnit olej v autorizáku a podle doporučení jsme přešel na pevný interval a olej 5W40. Na něm mám najeto cca 7000, takže plánuju další výměnu. Nevíte, jestli je možné přejít z pevného intervalu opět na proměnlivý? S tím, že bych si po cca 12-15000 udělal výměnu oleje sám. Předchozí zkušenost mi velí donést olej vlastní, nehodlám platit 500 za litr.
  17. Mám to podobně, až bude čas, tak to nafotím. Nic jsem nepájel, jen jsem využil kontakty k žárovce, takže nebude problém to demontovat před garančkou. To pojistkový pouzdro je pěkná věc, využiju ho na nabíjení telefonu, abych nemusel pořád řešit kabely. Stejně by mě zajímalo, kterej inteligent vymyslel tu autozásuvku pod loketní opěrku. K palubce daleko do kufru pro případnou lednici taky...
  18. Zrovna to taky řeším, nakonec jsem se rozhodl pro zapojení z osvětlení interiéru. Napájení jsme vzal z "čtecí" lampičky u řidiče, kam se bez problému vejde i adaptér. Nevýhodou je, že jsem přišel o tu čtecí lampičku, ale tu jsem stejně nikdy nevyužil. Výhoda je, že se napájení kamerky při zamknutí vypne, nehrozí vybití baterie. Až vše vyladím, dodám foto.
  19. hruskin

    Kde tankujete ?

    Pokud vím, tak jen N95, Verva 100 je pořád s aditivy, ne?
  20. Tak vyzkoušeno, zhasne. Díky za radu.
  21. I čtecí lampičky, které se zapínají tlačítkem?
×
×
  • Vytvořit nový...