Přejít na obsah

PJAY

Uživatel
  • Počet příspěvků

    103
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli PJAY

  • Narozeniny 9.2.1988

Návštěvy profilu

951 zobrazení profilu

Oznámení PJAY

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Máme podobné mrkni, taky ti sedí pěkně.
  2. Jedná, měnil jsem a bylo to tím. Není nad to si odpovědět sám.
  3. PJAY

    LED osvětlení RZ

    Nezkoušel jsem, máš s tím zkušenost?
  4. PJAY

    LED osvětlení RZ

    Ahoj škoďáci, Moje poznatky u OII, řeším kvůli random blikání LED na SPZ - bliká si to jako stroboskopy - levá pravá obě, uvažuji o změně na standart žárovku 5W12V nebo jiný LED. Vstupní napájení je stabilní, takže to dělá ten článek. A k hlásí/nehlásí prasklou žárovku mi hlásí a to v případě, že odpojím (prasknou) obě. Je to z důvodu paralelního zapojení. Zasílám fotky co jsem vymontoval od předchozího majitele, má někdo zkušenost s těmito diodami?
  5. Jen pro jistotu, podle el.schematu se jedná o J39, SC36, 20Apojistka 36?
  6. Dnes jsem musel zasáhnout do Xenonů (Nastavit jeden výše). Fotky, které jsou na page1/2 uvedené mi slouží pouze k uchycení světla jako celku a jejich povolením sice Xenon změní pozici ale za cenu nestability světla jako celku. Ke štelování Xenonu nahoru/dolu doprava /doleva mi slouží tyto dva šrouby nymýlím-li se a potvrzuji, že na 6imb či 10stranovej.
  7. Máte někdo přehled kolik vozů asi bude?
  8. Já přidávám zkušenost, že po výměně xenonů a "servisním nastavení" na která jsem se extra ptal, mi svítí oba dolu a jsem věčně na dálkových. Dnes manuálně nastavím výšku u zdi a v pondělí to zkusím připojit na diag podívat se co se tam dá a nedá.
  9. Plánuju, že si střihnu první sraz, zároveň jubilejní dvacítka, mohlo by stát zato. Ale mě hodně ovlivní počasí, prostě musí být hezky !
  10. Máš větší ET jinak mam skoro stejný, ale pokud to bude bude problém to ti řeknou větší odborníci. Já to mám zapsaný ve VTP a s podvozkem HaR to je max co bych na OII dal. já jezdím na MAM 8,5 ET 42 225x35xR19
  11. Mimochodem mě to čištění a věci kolem DPF stálo asi 7000 i s výměnou jednoho čidla přímo spojeným s DPF, samotné čištění bylo 5000. Zajímavostí je, že se mi nezorsvítila kontrola pro DPF ale pro emise výfukových plynů, nebo-li vrtulník. Ale diag hovořil jasně... Auto je živější, sám jsem koukal co to udělá. Už ho nenechám zahnojit:)
  12. Já řešil pododně, přeposílám topic. http://forum.skodahome.cz/topic/127669-20-tdi-elegance/
  13. Vidiš, já to drobné cuknutí na neutral nějak už ani nepociťuju. Pravidelně dávám aditiva, dobrou naftu a nějak to je lepší. Jediné co ještě, tak to cukání při dobrždování, ale to řeším sešláplou spojkou místo neutrálu no. Nicméně se mi potvrdilo, že jde o setrvák. Ale ještě ho měnit nebudu.
  14. Za mě, jsou to krásný kola. Super, moc se mi líbí.
×
×
  • Vytvořit nový...