Přejít na obsah

sabris

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

800 zobrazení profilu

Oznámení sabris

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Zdravím kde se prosím nachazí reproduktor parkovacího asistentu u octavie ll po faceliftu,myslel jsem že je za přístrojovou deskou,tam ale není díky
  2. sabris

    LED žiarovky

    Ano ledky mi hází chybu škoda jinak svítí hezky,dal jsem si je do osvětlení interieru.
  3. Kola na zimu ala octavia scaut,byla dosti zašlá a kola musela dostat nový kabát.
  4. První poznatky po namontování zimní clony jsou pozitivní,yeti se ohříval podstatně rychleji než před montáží,i nadále jsem pak bedlivě sledoval teplotu kapaliny a oleje a vše v pohodě takže jsem spokojen.
  5. Padající teploty jsem si také všiml,čekal jsem ale že o proti O1 tomu bude jinak,dnes jsem namontoval zimní clonu tak jsem zvědav zda snad aspon trochu pomuže. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti/plexi-ofuky-oken-zimni-clony/skoda-yeti-13-zimni-clona-predni-masky-horni-id:10009.eshop
  6. Ahoj mám yetiho první zimu,stojí v garáži kde se teplota pohybuje okolo pěti stupnu nad,a když jse vyjel za mrazivého počasí čekal jsem že se auto zahřeje daleko rychleji než moje bývalá O1 1,9tdi 81kw.máte někdo podobné poznatky?
  7. sabris

    LED žiarovky

    Ahoj pánové také jsem si chtěl dát ledky do osvětlení spz,koupil jsem tyhle :http://www.obautodily.cz/eshop/halogenove-zarovky-ledky/zarovky-ledkove/led-zarovka-12v-5w-w2-1-x-9-5d-canbus-bila-id:9145.eshop Myslel jsem že nebudou hlásit chybu ale bohužel tomu tak není,tak jsem je dal aspon do osvětlení interieru.Škoda že Ferda je až ze Strakonic....
  8. Tak odnímatelné tažné zařízení namontováno,s ohledem na záruku jsem raději připlatil za originál škoda,bajonet s 13polovou zásuvkou za nemalé peníze,konkrétně 12800kč včetně montáže a dph,ale vozík tahám docela často tak co se dá dělat.
  9. Já mám právě tu městkou verzi city.
  10. Zdravím neřešil jste již někdo tažné na facelift 2014,podle všeho to vypadá že je jiné než u staršího modelu,já konkrétně chtěl ve škodovce originál odnímatelné a bylo mi řečeno že tažné je zatím ve fázi testování.
  11. Ještě jedna věc můj yeti má systém start stop,tento systém a dochlazování mi nejde moc dohromady.
  12. sabris

    Vybití baterie

    Děkuji za radu pánové mám auto 14dní a to jak musím říznout s kufrem aby se řádně dovřel mě hooodně sere,jen jsem si říkal je to nový tak do toho nebudu vrtat ale budu muset děkuji.
  13. Ahoj kolegové tak už stojí konečně v mojí garáži.Předváděčka 1,4tsi ambition plus,měla najeto pouze 199km do provozu 2.2014.Máte nějaké postřehy na co si dát pozor děkuji,chtěl jsem přidat pár fotek ale musel bych dojít na to jak.
×
×
  • Vytvořit nový...