Přejít na obsah

Pepikrihu

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Pepikrihu

Nováček

Nováček (1/14)

6

Popularita

  1. Ahoj, potřebuji Diesel na dojeti delších cest. A napadla mě Fabia RS co si myslíte o této? http://www.autokbely.cz/skoda-fabia-rs-19-tdi-96-kw-koupeno-v-cr--174
  2. Jojo ta už není...navíc měla dost najeto ....koukal jsem i na mobile.de ... ale tam jsou za to šílený rakety . Stovečka jako ta moje se tam prodává za 200....
  3. A ja pro zmenu hledam pro kamose 2.8 V6 v automatu v hezkem stavu, cena do 150 000,-. Bohužel nechce stříbrný ....viděl mého černého a chce taky Supa.
  4. Pepikrihu

    Octavia I RS

    Ahoj, nějaké RS na prodej? nehledám přímo pro mě, ale pro kamaráda Díky
  5. Jde mi hlavně o prevenci...ten člověk si to podle mě rozmyslí...i když okna tolik nestojí, je to další investice atd..atd..navíc se mi to počítá i jako bonus do havarijního tak proč ne.
  6. Hm....tak teď nevím jestli si tam dám to VINko a nebo počkám co vymyslíte.
  7. Já jsem si právě objednal http://www.vinprotect.cz/ četl jsem i recenze nějaké tak pak pošlu výsledek
  8. Ahoj, podobný topic jsem nenašel, ale máte někdo zkušenosti s pískováním VIN kodu na autoskla? Má to vůbec cenu? Díky.
  9. Ahoj, neřešil se tady někdy tento kus? http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/16126748?goFrom=list Docela zajímavý a cena příjemná
  10. Dobře něco kolem 100k. Jinak je luxusní!
  11. Ahoj, je možný že na netu není žádný pěkný Sup v 2.8 V6? Nevíte o někom kdo by třeba prodával? Díky.
  12. Ve středu už snad budu ve vašem klubu http://www.sbazar.cz/Michal.Vinicky/detail/5339194-skoda-superb-elegance-28-6v-rv-2002 pán mi poslal i fotky a fakt krásný stav tak snad to bude i v reálu i s převodovkou a podvozkem.
  13. To taky nepochopím....člověk si dá práci s tím že sundá ty starý..a pak tam dá ojetý..no...ten Superb vypadá zajímavě. Ale srát se s depozitem a s tím že sním člověk hned neodjede..
×
×
  • Vytvořit nový...