Přejít na obsah

Tomoun

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 008 zobrazení profilu

Oznámení Tomoun

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Tomoun

    Střešní nosič

    Jinak střešní nosič mi vyměnili bez problémů. Velmi vstřícné jednání ze strany škoda Kralupy i když chyba byla jednoznačně na mé straně. Upínání je opravdu rychlé a jednoduché. Tyto praktické věci umí ve Škodě opravdu na jedničku .
  2. oukám samej brzdič provozu tady. U mě si polubak přidává k dobru 0,2l. Spotřebu mám podle dotankování již 8 nádrž po sobě za 6,8l/100km.
  3. A čím tedy přístrojový štít čistíte? Máte něco ověřenýho co nezachává škrábance?
  4. Tomoun

    Střešní nosič

    Díky za info. Nevím že sem to přehlídl. Takže je zřejmě chyba na mé straně.... Asi sem přehlédl a objednal dle čísla na SB. Tak snad mi to vymění.
  5. Tomoun

    Střešní nosič

    Má dotaz ohledně střešního nosiče. Objednal sem si ho přímo z eschopu škoda. Dnes sem ho pokoušel nesadit, ale ouha, zadnímu jako by chyběli tak 2-3cm, takže mi asi poslali na SB. Když sem koukal do potvrzovacího mailu tak je zmíněn rapid SB, ale na manuálu, krabici, faktuře mám uvedeno Rapid, Octavie a hlavně číslo dílu je schodné s eschopem. Jinak v eshopu není ani rozlišeno SB a lift. Nejhorší je že při nasazení došlo ke kontaktu háku na bočnici střechy a udělala mi mikro škrábanec(snad to půjde rozleštit). Navíc zejtra jedu na kola a předpokládám že mi nikdo nosič tak na rychlo nevymění. Takže je asi budu muset nacpat do kufru. Paráda Chtěl bych zeptat vás kterým se nosič povedl nasadit. Dochází u držáků ke kontaktu háků s bočnicí střechy. Jestli jo tak se asi bez něj asi obejdu. Díky za odpověď
  6. Mě auto začalo dělat jakoby o něco o něco dřelo viz video. Dělá to jen někdy, většinou když se motoru trochu naloží, ale není to pravidlem. Nejede to od rozvodu, ale jakoby z motoru. Nesetkal jste se s tím už někdo? http://youtu.be/g2unk3JmqZU
  7. No tak to můžeš opět o něco posunout. Mám konec dubna 2014 najeto 3500 km. Včera mi taky začalo klepat z levého předku. Podle popisu to bude to samé.
  8. Tomoun

    Sport paket

    Ja hlavně doufám že přibudou v nabídce nějaké hezké kryty prahů a taky řekněme difuzor s výřezem na výfuk. Osobně též dávám přednost homologovaným dílům přimo od výrobce:)
  9. Velka škoda že takhle nevypadá seriovka :/
×
×
  • Vytvořit nový...