Přejít na obsah

skoda-roomster

Uživatel
  • Počet příspěvků

    222
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 155 zobrazení profilu

Oznámení skoda-roomster

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

40

Popularita

  1. Reklamuj co nejdřív znovu, ať ho ještě stihneš vyměnit za Roomstra s 1.4kou. To, co tvrdí p.Vaculík, je možná oficiálním názorem Škody (jistě tam má známých dost). Nejspíš ani tam neví, co problém opravdu způsobuje a proto ho neumí opravit. Jestli o problému s olejem Škoda oficiálně ví, jak tvrdí Vaculík, myslím, že je dokážeš dotlačit k vrácení peněz.
  2. Nepověsí, ale nějak zvlášť jim to v prodejích neuškodí. Protože neinformovaných hejlů připravených naletět, se najde vždy spoustu. Nové tsi bude asi totéž v bleděmodrém, přesto je natěšených experimentátorů, co si to musí hned za tepla koupit, dost i tady na fóru. Před 2 roky jsem 1.2 tsi rozmlouval 3 lidem, ale uspěl jsem jen u jednoho. Lidi jsou prostě povrchní a s radostí se spokojí s pozlátkem v podobě papírově nižší spotřeby a údajně lepšího zátahu. Stačí, když jim prodejce vemluví, že si kupují "nový, moderní a úsporný" motor, blablabla..., problémy s řetězy už jsou vyřešeny, blablabla..., a to by v tom byl čert, aby domů neodjelo tsi. Tu zastaralou a žravou atmosféru 1.4 16v, která přece vůbec nejede, by si koupil jenom blázen. A když už teď Škoda nic pro blázny nenabízí, budou se muset poohlížet jinde, třeba u Mazdy nebo Hyundaye.
  3. I za 250/litr je to trochu moc. Dá se koupit okolo 180/litr: http://www.autodily-cardo.cz/motorove-oleje/5w-40/ Za stejnou cenu je i Edge 5w30.
  4. Asi to bude válečkový duplex, jestli tedy ilustrační obrázek výrobce nekecá. Prý má vydržet celou životnost motoru, případně ve 250000 vyměnit. Asi Euro 4, tj. z doby, kdy jevrosoudruzi ještě nestihli uplatnit všechny svoje jevronápady.
  5. V roce 2012 ale ještě nedávali ESC systém a další věci. Řekl bych, že nejlepší poměr výkon/cena byl v roce 2013.
  6. Mercedes asi už dávno není měřítkem kvality a spolehlivosti. Auto pro snoby a Albánce.Já mám v autě řetěz už přes 230 000 a na motor jsem nikdy nesáhl. Interval je 250 000. Tolik má vydržet každý "normální" rozvoďák.
  7. Nejjednodušším řešením by byl pořádný poctivý řetěz, všechno ostatní je vyhánění ďáblem čertem. Nevím, proč to jinde jde, jen u VW ne.
  8. A vyšlo to od servisu nebo z MB? Berou to jako novou záruční opravu, tj. opět do 30 dnů?
  9. A jak zdůvodnili, že si auto vezmou na zkoumání, když reklamaci v podstatě zamítli? Jinak koukám, že "držte se tématu" moji předchozí poznámku smazal.
  10. Tady tvrdí, že jich v letech 2011, 12 a 13 ukradli 51, 50, 74:http://www.mvcr.cz/clanek/bezpecnost-a-prevence-kradeze-motorovych-vozidel.aspx Tady mají ukradené kusy přepočítané na počet jezdících a tvrdí že ukradený je každý 500tý roomster, 504tá fabia a 201ní octavia:http://zpravy.idnes.cz/kradene-vozy-v-cesku-vede-octavia-dqa-/domaci.aspx?c=A130311_193734_domaci_ert Takže roomstry a fabie se sice kradou 2,5x méně než octavie, ale tvrdit, že se nekradou, bych si netroufl.
  11. Majitelům fabii a octavek to ale nevysvětlíš.:-)
  12. Mně se dvojka taky dost dlouho nelíbila, ale časem jsem zjistil, že krátká verze je v některých barvách (namátkou zelená, červená, oranžověhnědá) opravdu pěkná.
  13. Já bych si radši vzal FII, čistě z designových důvodů a proto, že se dala koupit s klasickou atmosférou. Ale jinak souhlasím s těmi body, co jsi psal, většina z toho jsou nepodstatné věci, rozhodující je výdrž a spolehlivost. A to se teprve uvidí, jak na tom FIII bude. Její problém bude podle mě hlavně v tom, že je v ní podélně málo místa, takže je nepoužitelná pro rodiny a dál to, že se v ní sedí příliš nízko, proto je nepoužitelná pro starší lidi. A tak jako jediná cílovka zbývají postpuberťáci, kterým je to jedno. A firmy, kterým je to jedno taky.
  14. Píše se, že se nekradou, ale známý policajt říkal, že se kradou taky.
  15. Tak ho kup už teď a nech si ho "do zásoby". Najezdit s ním pár tisíc ročně, aby nezarezl, a starý dojezdit. Já jsem to takhle udělal, protože se taky žádnýho povozu nedokážu zbavit.... :-)
×
×
  • Vytvořit nový...