Přejít na obsah

Weithfisto

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    934
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

4 Sledující

Návštěvy profilu

3 785 zobrazení profilu

Oznámení Weithfisto

  1. Tak Import cílů z My Skoda do Amundsen MIB 3 je již funkční. Po 2 měsících hádání se se škodovkou, udělali nějakou změnu na BE a již to frčí. Odkoušeno včera. Jen teda cíl se do auta pošle a musíte si ho uložit k sobě do oblíbených, nějak to nemá v sobě už záložky "Cíle online", ale aspoň tohleto už funguje a tympánem aplikace My Škoda je zase aspoň k něčemu.
  2. Ano to je fajn, že nám roste cena auta :-D
  3. @arpi11 Díky zkusím si s tím pohrát, ale teda předchozí řešení mě přišlo více simply clever...
  4. @arpi11 ano já mam 2021 a právě při aktivaci auta to chtělo mějte všechny klíče u sebe a od té doby prostě všechny klíče jedou na jeden profil a nevím jak to odparovat. Nikde v menu není jak to napárovat a nebo odparovat. Jenom si u profilu můžeš říct párovat klíček automaticky, ale i tak mě to pořád přihlašuje jenom můj hlavní profil.
  5. Měl jsem podobný problém, pak mě měnili cely displej a od té doby je to v pohodě. Displej prosvítal (více v mém vlákně)
  6. @Bladik. Ano záleží na co jsi zvyknutý (stíhačka to není :-) ), ale je to o dost živější. Kukni do mého vlákna, mám tam i grafy.
  7. Weithfisto

    Matrix LED

    Jinak je potřeba si dát pozor ať člověk nemá před zrcátkem bordel no. Tohleto může způsobovat, že prostě auto jakovy nevidí protijedoucí a vesele mu to tam ty LEDky pouští :-D Přesně takhle jsem se poučil, když jsem rakouskou dalničku hodil před ten senzor 😄😂
  8. @sumachr asi jsem to blbě napsal. Moje chyba. Předpokládám, že navigační podklady budou od stejné firmy, ale celková grafika a ovládání navigace je jiné. Ano já už nemam SD slot v kaslíku. Jelikož je auto neustále online, tak i aktualizace map si stáhneš kdy chceš. Jinak nekašlu na tebe, ale ještě jsem se k autu nedostal. Pracuju z domu, takže teďka skoro nikde nejezdím :-D
  9. @sumachr ale to není aktuální amundsen. MY2021 má uplně jiné navigační podklady.
  10. Zdravím, asi řeším podobný problém. Prolouskal jsem návod ale tam to není psané. U mé starší OIII FL kde jsem měl personalizaci, tak jsem si vytvořil uživatele a napároval ji na klíček (chtělo to po mě kliknout na klíček ať se uloží k účtu). Ale u SIII MY 2021 jsem při aktivaci auta měl mít všechny klíče u sebe ve voze a teďkom mám v autě 2 profily a ať auto odemknu jakýmkoliv klíčem, tak vždy se načte poslední načtený profil a pokud ho ručně nezměním, tak se to do něj prihlásí. To už nejde tak, že podle klíče se přednastaví, který profil se má načíst? Jestli ne, tak je ta personalizace úúplně k ničemu, protože manželce je jedno na který prodil jezdí a vždy rozhrabe můj :-D
  11. Jinak jde vidět, že ve škodovce mají pěkny bordel. Podpora už semnou přes týden řeší, proč mě nejde do mého MY2021 supa odeslat cíl z mobilu a posílá všechnymožné návody, jak to má jit a přitom to teda jít nemá.
×
×
  • Vytvořit nový...