Přejít na obsah

Petr Rapid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 209 zobrazení profilu

Oznámení Petr Rapid

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

10

Popularita

  1. Používám OBDeleven a tam je napsané, že po nastavení počtu bliků 2-5, musíš v nastavení v autě provést reset nastavení světel, nebo vozidla. Poté by se měla změna projevit.
  2. Čau. Tak si to nech dokódovat. Někdo se tu najde v blízkosti tvého bydliště.
  3. Petr Rapid

    tečie servo?

    Já měl kapalinu na stejném místě a flek na koberci. Projevilo se to po dvou letech provozu. Škoda k tomu přistoupila, že vyměnila celý sloupek řízení. Teorie o nějakém vosku je nesmysl, protože to evidentně vzlínalo z toho šroubu. Vypadalo to jako řídký olej. Jestli je uvnitř kapalina nevím, ale tím pádem nechápu uznanou reklamaci.
  4. Petr Rapid

    tečie servo?

    Ano. Byl v záruce. Posílali to do Škody na vyhodnocení a uznali to s tím, že se měnil cely ten sloupek řízení včetně posilovače.
  5. Petr Rapid

    tečie servo?

    Ahoj. Mě se stalo úplně to samé u Rapida. Mastnota na rohožce a mastný šroub. Měnili mi celé servo i s tyčí řízení. Oprava na jeden den.
  6. Petr Rapid

    Climatronic

    Byl jsem na garančce a zmínil jsem bzučící kompresor klimy a dneska mi volali, že budou měnit kompresor. Stihl jsem to ještě v záruce, končí za tři týdny. Mám manuální klimu, ale o problému jsem se dočetl tady.
  7. Bohužel nevím. Řekli mi jen, že to bylo příchytkou airbagu. Pazvuky šly odzadu, tak předpokládám, že to bylo někde v zadní části. Měl jsem z toho takovou radost, že jsem po tom dál nepátral. Ten zvuk byl neskutečně protivný a ozýval se při každém přejezdu vetší nerovnosti a do toho bouchal silentblok převodovky. Měl jsem chuť to pustit ze skály.
  8. Jak už jsem psal. Zdálo se mi, že ten zvuk vychází ze stejného místa jako popisuješ ty (měl jsem podezření na pásy).Zřejmě se ten zvuk šíří po karosérii a samozřejmě to může být něco jiného
  9. Čau. Měl jsem podobné zvuky (s podezřením stejného místa jako ty). Rozebral jsem kompletně celý zadek auta. Obložení, sedačku i opěradla. Nakonec jsem to zkusil zmínit v servisu a přišli na to. Bylo to uchycení stropního airbagu. Snad ti to pomůže.
  10. Petr Rapid

    Škoda RAPID

    http://autobible.euro.cz/test-ojetiny-skoda-rapid-ma-pred-sebou-skvelou-bazarovou-karieru/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  11. Mám nabíječku od Nokie a nemám žádné potíže. Takže asi stačí začít tam kde je problém a vyzkoušet jinou nabíječku.
  12. Minulý týden jsem byl s vrzáním při přejezdu retardéru na Jarově a taky mi řekli, že mají nařízeno ze Škodovky, namazat speciálním přípravkem.
  13. Pro touareg3: V návodu rádia se píše toto --- "V případě odpojení a opětovného připojení akumulátoru zapněte nejprve zapalování klíčem ve spínací skříňce a teprve potom přístroj. Kód je uložen v paměti panelu přístrojů. Tím se automaticky dekóduje (komfortní kódování). Ruční zadání kódu není tedy v normálních případech nutné." Jinak díky za rady. Po opětovném připojení byly vynulovány hodiny a údaje na maxidotu. Jinak veškeré nastavení (jak rádia, tak auta) zůstalo jako před odpojením. Čau.
×
×
  • Vytvořit nový...