Přejít na obsah

Pericko666

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3 Sledující

Návštěvy profilu

1 561 zobrazení profilu

Oznámení Pericko666

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Byl by to asi nesmysl. Za prvý by se s tím nedalo jezdit, za druhý by ty kola zmizely během pár dnů a auto by stálo na špalcích.
  2. Omlouvám se, již se to nestane
  3. Čůs borcí, nemáte s tím někdo už zkušenost? Viděl jsem totálně libovou fotku Spacebacka s 18" možná i 19" od RS O3. Posílám obrázek. Komfort bude asi nesmysl, ale design neskutečně libovej! Pouze subjektivní názor
  4. To video je extrém nicméně decentní snížení o dejme tomu 20mm by bylo luxus. Máte zjištěný, že by to mělo velký vliv na jízdu? Chápu, že komfort jde stranou, ale co sportovní jízda a zatáčky .. má to vliv na lepší a rychlejší průjezdy zatáček? Nebo naopak? A MX6, nezapomeň dávat info, jak se situace se snížením vyvíjí a hlavně fotky!!! Díky za info
  5. Upřímně, toto nejsou podle mě kola stylu RAY, nýbrž SAVIO. Jediné co není poznat, zda-li jsou matné nebo metalické. Když jsme u toho, za kolik bys je prodával?
  6. Ahoj lidi, chtěl bych se Vás zeptat, jestli máte někdo tušení, jaká je spolehlivost motoru, respektive životnost. Kolik máte nakrouceno a kolik si myslíte, že už je hodně. Děkuji za veškeré náměty :-)
  7. Nemám sebemenší problém se Shell, naopak, mám spíše problémy s NONAME pumpami. Ano, Shell si nechá zaplatit i řekněme za jméno, ale furt mi přijde lepší tankovat u Shell než u nějaké AGRO mezi Prahou a Karl. Vary. Ale jen můj názor. A ano, souhlasím s tím testem benzínu, že AGIP je nejlepší. Nicméně po jejím prodeji si nejsem jist jak kvalita bude vypadat.
  8. Ahoj lidi, včera jsem byl u nejmenovaného autorizovaného servisu, kde jsem si po 15 tisích ujetých kilometrech nechal udělat garanční prohlídku, která spočívala ve výměně oleje, pylového a palivového filtru, zrušení dálničního limitu na PP a přeprogramování na krátkodobý interval, tedy po 15tkm případně po roce. To, že se příjímací technik neustále chechtal s kolegou mě nechalo klidným, nejspíš měl lepší den než já. Ale to, když mi předávali auto a auto zevnitř bylo celé zasrané od prstů mechaniků, zrušení či přenastavení toho rychlostního limitu bylo stále stejné ačkoli mi příjímací technik tvrdil, že problém vymazaly (tzn. že při více jak 135km/h to pípá a "jakoby" nefunguje MAXIDOT) a zaplatil jsem za to docela veliký obnos peněz (u normálního servisu bych platil tak 2x méně) to mě tedy opravdu překvapilo/vytočilo? Kdo ví.. Nicméně o tom nechci teď hovořit. Spíše mě zajímá, když jsem si nechal přenastavit interval výměny oleje z dvou let a 30tkm na každoroční prohlídku a 15tkm, tak proč mi dávají stále LONGLIFE olej? Neměl by se tam tedy teď lejt nějaký olej, který není zase určen na těch 30tkm? Jaký máte Vy názor na toto? Děkuji a přeji hezký den
  9. Ahoj lidi, včera se mi na budíku objevilo 15tkm a má dlouhodobá spotřeba je 5,9-6.0 l/100km. Jezdím z 80% v Praze, 10% jezdím po okreskách a 10% po dálnicích. Mám Rapida 1.2TSI 77kW, po práci domů to mám jenom z kopečka (cca 12 km), takže to jenom trošku popoháním na 6ku 70-80 po Plzeňský. Ráno, jakmile se motor a olej zahřeje, tomu dávám trošku čoudíky, abych provětral trubky. Dřív jsem tankoval u OMV klasický N95. Teď jsem se naučil tankovat u Shell ten NITRO a musím uznat, že auto jede ještě o něco lépe a spotřeba se stále drží. . Mějte se.
  10. Lidi, nutně potřebuji fotku béžového rapida s koly RAY!!!! :-))) je to životně důležitý, přemýšlím o koupi, zcela v brzké době a potřebuji to vidět na vlastní oči :-))) nemá někdo tedy prosím fotku? Né z konfigurátoru, ale živou fotku!! Odměna je samozřejmostí!! Dobrý pocit v duši
  11. Stále přemýšlím a přemýšlím a našel jsem toto .. http://www.escape6.cz/podvozky/sportovni-pruziny/h-r/skoda/rapid--typ-nh-/sportovni-pruziny-h-r-pro-skoda-rapid/ Escape6 je poměrně známá firma, seč trošku dražší a nabízejí snížení Rapida o 35 mm, což je přesně to, co bych si představoval. Jak se na to díváte?
  12. A to víš určitě, nebo se jen domníváš?
  13. Takže nemyslíš, že ta životnost těch brzd bude prodloužena těma drážkama? Tím myslím to, že ty brzdy zvadnou stejně rychle, respektive ve stejný čas, jak zvadly brzdy z výroby?
  14. Ahoj, uvažoval už někdo z Vás o snížení Rapida? Docela se nad tím rozmýšlím. Žádný brutus, 20-30 mm max!! Co si o tom myslíte? Můžete doporučit nějaký produkt?
  15. Jakým způsobem se barva na třmeny nanáší? musí se celý třmen rozebrat, nebo se jen sundá kolo a třmen, tak jak je, se nastříká?
×
×
  • Vytvořit nový...