Přejít na obsah

AH Litomyšl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení AH Litomyšl

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. AH Litomyšl

    Yeti

    Za 650.000,- by neprodali ani kolo. Doba je zlá. Já osobně si myslím, že cena bude muset být o dost níž než Octavia 4x4, protože 90% lidí by raději sáhlo po té Octavii. Můj tip je 2.0 TDI CR 4x4 - 525.000,- :-)
  2. Tak konkrétně na lyže magnetické držáky jsou - házet sem fotku mi přijde zbytečné, protože si každý dovede asi přestavit jak to vypadá. No a na jeden pár vycházejí 1.300,- Kč. Jak je to s nosiči ostatních věcí ( kola, surfy apod.) tak u toho si nejsem jistý, zda se něco na principu magnetu vyrábí.
  3. Tak ten díl se jmenuje "Držák na brýle", číslo má 1Z0 868565EY20 a stojí 452.20,- Kč. Cena nezahnuje montáž a pomocný materiál.
  4. Ano souhlasím s Tebou.Velmi rád se nechám poučit.Čekal jsem,že Fabka2004 své doporučení doloží nějakým argumentem. Už to, že vzduch je zadarmo je podle mě dost dobrý argument. :-) Dusík je prý stálejší a pumpuje se do pneumatik proto, že narozdíl od vzduchu nemění svůj objem při velkých teplotách. Ale nějaký větší vliv , aby stálo za to kvůli němu připlácet na jízdní vlastnosti to nemá.
  5. No, já zjistil jednu výhodu v tom, že přes BT si do té barevné můžeš nahrát pozadí z telefonu :-) I když...taková malá fičurka za 2.000,- navíc. No nevim. Asi bych šel taky do té černobílé :-)
  6. Je to pravda, je to pouze tovární dovýbava, avšak neměl by být problém jí dodělat. Zdířka je pár korun , ale celkem dost dáš za práci - vrtání do palubky, vedení kablíku, apod.
  7. Ta redukce je kabelový svazek. Spolu s rámečkem je cena cca. 1800,- CZK.
  8. AH Litomyšl

    Alu kola

    Záleží na motorizaci, ale obecně lze říci, že vpředu 2.3, vzadu 2.1 při normálním naložení. Při těžkém nákladu vzadu 3.2.
×
×
  • Vytvořit nový...