Přejít na obsah

Vendy Mates

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Vendy Mates

  1. Jezdím s odpojeným kablíkem a sledoval jsem napětí při dobíjení, které kolísá mezi 13,7V - 14,7V . Funguje tam teplotní čidlo, které reguluje napětí dle venkovní teploty. V létě padá až ke 13,7V a mrazech 14,7V. Důležité je, že baterie je neustále dobíjena. S inteligentní nabíjením je degradována nestálým vybíjením.
  2. Něco na tom bude. Cimbu si kdysi udělal jméno, už před více jak 15 lety jsem hltal články od něj v motoristických časopisech, ale pan se zastavil v čase. Už po příjezdu jsem to chtěl otočit. Kdo tam nebyl, neuvěří, jakým způsobem to provádí. Bez investice do prostor, válcové brzdě a teamu to dnes nejde.
  3. Jinak já mám Kamiq z podzimu 2021. To samé mi říkali oba úpravci, že je dělají denně a samy byli v údivu, že neumí obejít ochranu. Pochybuji, že dnes to někdo dokáže, určitě později, než zase někdo prolomí ochranu.
  4. Tak jsem zkusil dalšího na chiptuning motoru 1.5 tsi a to pana Cimbu ze Sukorad . Líbilo se mi, že součástí zvýšení výkonu je i vyřazení ACT (vypínání 2 válců). Odjížděl jsem opět se zklamáním, že ani zde jsem neuspěl. Výrobce nově zabezpečil ECU před takovým zásahem.
  5. Byl jsem na chiptuning u Powertec Tuchlovice s motorem 1.5tsi typ DPC rok výroby 2021, ale nepodařilo se jim přes ochranu do ŘJM dostat. Má někdo podobnou zkušenost?
  6. Taky se mi líbí DEZENT TZ. Chci se zeptat, zda nehrozí poškození paprsků disku u obrubníku, protože trochu vystupují do prostoru. Chci koupit v 17", protože šíře ráfku je stejná 6,5 palce, tak se ptám. Díky za radu.
  7. To ti držím palce. Objednáno 8. týden a budu rád, když bude vyrobeno do vánoc.
  8. Mám Octavii I. r.v. 2009, nejde motorek pro stahování okna řidiče (proměřeno) k motorku, ale nevím, jestli motorek nebo řídící jednotka. Mám nový motorek , ale rok výroby 01/2000. Výrobce od 05/2001 montuje nový model motorku. Při pohledu nevidím rozdíl. Bude starší fungovat? Dá se popřípadě zaměnit pouze motorek? Díky za rady.
  9. Nejsi pro tento "svět" připraven. Byla to pouze otázka času, kdy o něj přijdeš. Je mi Tě líto.
  10. ŠKODA OCTAVIA TOUR Velké zklamání z kvality laku, na sloupu C pravé strany. Tohle jsem viděl u Dacie Logan, ale ani v nejmenším jsem nedoufal, že je to možné u automobilky Škoda. Nové koupeno říjen 2009, barva šedobéžová metalíza. Již uplatněna reklamace na posunutí volantu vlevo, seřízeno geometrií, ale tohle mně vyrazilo dech. Auto nebylo nikdy na myčce, pouze ruční mytí. Co vy na to?
  11. Natočení volantu doleva mám taky, je to divný pocit. Myslím si, že je to nasazením volantu z výroby. Mám s1.9TDI zatím najeto 6tis., spotřeba se stále drží na 5,6l, olej nebylo třeba dolívat. Jen ta cena oleje u autor. servisu je dost přemrštěná, protože běžně je k dostání 5W-30 5l Shell Helix Ultra Extra 215,-Kč/1l . To si ho na serv. prohlídku raději koupím.
  12. Taky nemám problém se studenými starty, byly u nás mrazy kolem -20C a v pohodě na první otočení. Tankuji Vervu + VIF .
  13. 1,9TDI Zatím najeto 500Km a Ø 5,7 .
  14. Díky Ti za odpověď. Jest-li jsem to správně pochopil, tak palubovka nesvítí ani po nastartování, ale musí se zapnout ručně otočením ovladače světel. To znamená automatické rozsvícení světel po startu, ale manuál na palubovku("tož kompromis"). Jasně, že si zvyknu.
  15. Prosím o radu. Moje zjištění: před nastartováním svítí parkovačky po nastartování - svítí potkávačky po otoč. ovlad. světel na parkovačky - rozsvítí se palubka, ale svítí jenom parkovačky po otoč. ovlad. světel na potkávačky - rozsvítí se palubka a svítí i potkávačky(po vytažení klíče stále svítí palubka) po zapnutí dál. světel kontrolka pouze problikne a nesvítí
  16. Nevím ,jak dlouhou dodací dobu Vám řekli, ale obj. do výroby dne 14.9.09 OCTAVIA TOUR TRUMF 1.9 TDI, paket plus, relé den. svícení, DO, alarm, lapače ..atd. zdarma metalíza + zimní pneu = skoro 320tis. Dnes již v autosalonu OKIM. Slíbili do 4-6týdne a nekecali. :smich:
  17. Taky jsem využil lákavé nabídky a objednal 14.9. OT s 1.9TDI. Jak zde píšete, čekací doba bude daleko vyšší než 6 týdnů slibovaných u dealerů. Zajímalo by mě, když bude třeba až v lednu, budou mi ho předávat na letních pneu?
×
×
  • Vytvořit nový...