Přejít na obsah

signoflife

Uživatel
  • Počet příspěvků

    367
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem signoflife

  1. Zdravím, nemáte někdo obrázek/výkres řezu hagusem od Superba III. Dík.
  2. Já to tak mám ve služebním autě a je to otrava. Zastavíš u pumpy koupit pití a počítá ti to jako novou cestu. Nastavení v Supu s 2h. pauzou mi přijde lepší.
  3. signoflife

    Autobatéria

    Přesně tuto jsem koupil loni v březnu. Letos v červenci klekla, po nabití ještě asi 3x nastartovala a konec.
  4. Umí to pouze ferda25 přes VCP. Možná to umí ještě několik málo jednotlivců, ale o jiných nevím.
  5. Až na to, že ve světle není led pásek, ale plastový světlovod, který na konci/cích přiléhá k plošňáku se smd diodou. A já zase věřím tomu, že ve světle plošňák se žlutou smd diodou na blinkr nebude, stejně jako není plošňák s diodou v zadním světle na kufru pro pravou mlhovku.
  6. Tak jsem se nakonec rozhodl a zřejmě jsem dobře udělal. Škoda, že ne dříve. Výkon ze 111 na 129kW a kroutící moment z 351 na 432 Nm. Těch 351 v základu oproti deklarovaným 320 mě velmi potěšilo, to auto bylo od počátku příjemně živé, ale i tak znatelně ožilo
  7. A díly jsi si dodával sám, nebo se prostě někde vyskytly?
  8. Ano, ECO je lenoch. Nejvíce je to poznat na tempomatu, kdy přidává do nastavené rychlosti opravdu velmi zvolna, několikrát jsem si to omylem přepnul a pak jsem nadával, že to nejede. A ASF s bixenony to přepne jen na prosté přepínání dálka/potkávačky a vypne natáčení světel. Proto je pro plachtiče lepší nastavit mod individual a eco jen na pohon a ostatní podle gusta. Já tam mám pak světla normal, takže plná funkce a tempomat na sport, takže nezdržuju. U této kombinace to pak jede svižně i na ECO. Platí pro MR2016. To u TG 2018 je ECO ještě línější, až nepoužitelné. Navíc u něj nefunguje ta fičura s individuálním modem, takže plachtí jen na čisté ECO. S tím se jezdit nedá. Někde jsem tu četl, že to jde nakódovat, aby plachtil na individual nebo D, ale mě to ferda24 nechtěl udělat. Kdyby někdo věděl jak na to, budu rád. Mám origo VCSD i VCP, lze i dálkově.
  9. signoflife

    Superb III

    Výhody ŠKODA Plus Prodejní systém u certifikovaných prodejců Roční kontrola vozu zdarma Značková záruka ŠKODA AUTO Rychlé vyřízení formalit na jednom místě Výkup vašeho stávajícího vozu Tak by to ale neměli fotit na pozadí Škoda Plus, ne? Jak už z důvodu absence záruky, tak i z důvodu té případné manipulace jako pomůcky.
  10. Je tam našroubovaný takový šroub s koulí místo hlavy a ten zapadne do díry s pružinkou, viz foto. Po povolení matek v kufru jen za světlo zatáhnout dozadu, vyskočí to z té díry. Při montáži zpět zase jen nacvaknout na ten šroub.
  11. Takže je předpoklad, že když se mi ta samá závada projevuje na Tiguanovi, je také baterie v pánu?
  12. tak, já to sám dělat nebudu.....
  13. To gratuluji, ale to asi nebude úplně běžné? Já bych to chtěl do 2 aut a u mého dodavatele dílů je za 7899,- jeden. Za 2800 by to byla paráda. Po bazarech jsem nekoukal. Dík za odkaz.
  14. Levný ten radar zrovna není. Ještě to zvážím, jestli se mi to vyplatí.
  15. Ferdo, šlo by upřesnit? ACC se musí vždy měnit za jiný typ u Superba3 do 06/2019.......
  16. Pokud to máš aktuálně na mlhovky, tímto postupem změny nedocílíš.....
  17. Mě to přijde takové celé divoké, s těmi tvary palubky a výdechy skoro u země......
  18. Pro auta od MR2019 je treba take novy typ kabelu v2. Nestaci tedy jen upgrade sw. Treba je to tim.....
  19. Akorát se mi nepodařilo najít, zda to není jen pro čisté elektromobily. Ale když jsem to zjišťoval dříve, tak mi tvrdil jeden dotační specialista, že ano. A mělo by to být zastropováno 450 tis. na 1 vozidlo.
  20. Nízkouhlíkové technologie - elektromobilita Cílem programu je podpora konkurenceschopnosti podniků a udržitelnosti české ekonomiky prostřednictvím zaváděním inovativních technologií v oblasti elektromobility. Jaké aktivity můžete z dotace financovat? pořízení elektromobilů ve výzvou podporovaných kategoriích silničních vozidel pořízení neveřejných (rychlo)nabíjecích stanic s možností doplnění o baterii pro elektromobily v rámci podnikatelského areálu pro vlastní potřebu Které náklady dotace pokryje? dlouhodobý hmotný majetek dlouhodobý nehmotný majetek (pokud je nezbytný k řádnému provozování dlouhodobého hmotného majetku) Pro koho je program určen? pro podnikatelské subjekty všech velikostí projekt musí být realizován na území ČR mimo hl. města Prahy Výše dotace Výše dotace na jeden projekt se bude pohybovat v rozmezí 50 tis. Kč – 10 mil. Kč. Míra podpory je odvozena od velikosti podniku: malý podnik (do 49 zaměstnanců) - 75 % způsobilých výdajů střední podnik (50 až 249 zaměstnanců) - 65 % způsobilých výdajů velký podnik (od 250 zaměstnanců) - 55 % způsobilých výdajů
  21. To jsou, ale jen pro firmy a jen mimo Prahu. Proto např. naše firma má smolíka, máme sídlo v Praze. A firmou se myslí PO, nikoli OSVČ. Takže si to na dotace kupuje např. ČEZ, který sídlo v Praze nemá.
  22. Aby se s unikem kapaliny muselo do servisu. Aby si klient nedolival vodu a nezhorsoval tak pripadnou zavadu.
  23. Nemělo by to jít poznat, pokud to nebude dělat vyložený diletant. Měl jsem podobný problém, nezaviněné odření dveří pánem, co přejížděl do mého pruhu a nekoukal se. Proběhla výměna předních dveří a nic poznat není. I barva je naprosto stejná.
×
×
  • Vytvořit nový...