Přejít na obsah

RadySssS

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení RadySssS

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Já vím, díval jsem se na to. Ale je to škoda. Myslím si že u tohoto motoru by se to všem majitelům hodilo.
  2. Zdravím, chtěl bych se zeptat zda-li tato apka bude fungovat i u PD motoru konkrétně 2.0TDI 125kW (BMN) ? Nikde jsem nenašel jestli to jde jen s CR nebo i s DPF ? Děkuji
  3. Zdravím, možná to sem neptaří, nebo to tu už možná je. Naskytla se mi dobrá koupě originálního palubního pc pro felicii. Akorát je to pro 1.3spi( asi jednobod) psal mi to z bazošu. A ja mam 1.3mpi. Myslíte, že to tam půjde kvůli čidlu, které se dává na vstřik ? Děkuji
  4. Ne, až do hrdla ne. Tak blbý nejsem. Tak auto jsem si dovezl včera a jede. Vzal si za to 2000,- Prý vyměnil těsnění u regulátoru tlaku paliva a seřídil ventily a motor naskočil. Tak aspoň že tak, taková banalita mě fakt nenapadla. Každopádně všem, kteří mi poradili děkuju za rady.Doufám že už žádný příště nebude a felda bude jezdit ještě dobrých pár let.
  5. To nejsi sám. Každopádně až budu něco vědět tak se ozvu. Jinak díky všem za rady. Budu si to pamatovat.
  6. Tak dneska volali z toho servisu, prý těsnění pod hlavou je v naprostém pořádku aji jiná těsnění. A prej taky na závadu nemohou přijít, tak se mě ještě ptal kdy jsem naposledy tankoval a kolik jsem na to najel. No tankoval jsem plnou a najel jsem na to cca. 20km. Tak jdou ještě zkoumat kvalitu benzínu. Byl by šok, kdybych se s tím mordoval celou dobu a byl by špatný benzín. Ale co to auto mám tak tankuju jen u OMV už více jak 10 let.
  7. Dneska to odtáhnu do servisu, kde dělali těsnění pod hlavou na reklamaci a uvidíme. Nemám na výměnu těsnění pod hlavou momentový klíč. Tak uvidíme. Už si nevím rady. Už mě nenapadá čím by to mohlo být. Každýmu, komu řeknu že je to felicie tak říkají čerpadlo že tam nejde benzín. Ten tam ale jde. Jedině mě napadlo ještě to čidlo u klapky jak je na teplotu a tlak vzduchu, jestli nemůže být špatný. Je nějaká možnost jak ho vyzkoušet ?
  8. V popisu mého problému jsem uváděl co vše jsem už zkoušel. Škrtící klapku jsme brali z druhé funkční felicie. Ani to nepomohlo. Když jsem jí vrátil do auta, tak jela. Nějaké další nápady ? Kromě toho co jsem už zkoušel jsem výše uvedl.
  9. Dobře, odpoledne zkusím to těsnění. Nevím jestli to s tím má něco společného ale cca. před měsícem jsem to měl v servise na výměnu těsnění pod hlavou a říkal mi že u tohoto typu se hlavy musí přebrušovat. Je možné že by něco zkonili a projevilo se to až teď ? Najel jsem na to zhruba 500km.
  10. Celou kabeláž od ŘJ jsme měnili z funkční druhé felicie, tím to není. A to čidlo vyzkouším, Na VAGu to bylo, a teplota 24°C a žádná chyba, jak v motoru tak imobilizéru. Zkoušel jsem i druhý klíček, jestli neodešel čip a ani to nejde. Když ten motor držím šlapáním na plyn aby držel ty volnoběžné otáčky tak je teplý jako by běžel 2 hodiny. Ale teplota taky vzrostla.
  11. Vstřiky jsme kontroloval dnes, radil mi to soused, že je mám vytáhnout a druhá osoba protočit. Střiky krásně stříkají.
  12. Zdravím, jsem už více méně zoufalý. Nevím čím to může být. Vlastním Škodu Felicia 1.3 MPi 50kW r.v.1998. Začalo to před týdnem kdy mi z ničeho nic začala při jízdě cukat. Poté se to ustálilo. Až v neděli jsem jel odpoledne nakoupit, zastavil u obchodu, a když jsem pak došel už jsem nenastartoval. Když jsme to roztlačili, chytla na první pokus.Dojel jsem na zahradu, kde stojí doteď. Nemůžu s tím nic dělat. Zkoušel jsem jako první snímač otáček, pak zapalovací lištu, svíčky, škrtící klapku a v neposlední řadě i řídící jednotku motoru. Poté jsem dostal radu že mám zkusit vyměnit palivové čerpadlo, že se motoru nedostává benzín, benzín tam ale jde. Problém přetrvává i přes nové čerpadlo. Když jsem to vše vyměnil tak chytne, ale nemá vůbec otáčky musím jak blázen šlapat na plyn aby měla volnoběžný otáčky a víc ji nedostanu. Pak nás napadl ještě ucpaný výfuk( problém už s ním jednou byl před rokem) tak jsme ho odšroubovali i s katalyzátorem, ale problém přetrvává. Když se stříkne stříkačkou benzín do sání tak chytne. Budu rád za každou radu, a předem moc děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...