Přejít na obsah

nenousek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 200 zobrazení profilu

Oznámení nenousek

  1. Moc díky za vyčerpávající odpověď, i když mě teda nepotešila. Tajně jsem doufal, že je tam někde strčená žárovička, která jen prostě umírá :) Jen teda kvůli světlu musí dolu i nárazník? To prostě nevyjede, když ho uvolním?
  2. Ahoj, Snažil jsem se tu dohledat, ale marně, tak zkusím nový téma... Mám problém na denním svícení u O3 RS před-FL, že na jedný straně začlo svítít do oranžova, místo bíle. Všichni tomu pásku říkají LED, nicméně LEDka buď svítí, anebo nesvítí, tak je mi divný, proč to oranžoví, jak když umírá xenon. Kterej teda shodou okolností taky umírá (zítra měním), ale denní pásek začal oranžovět dlouho před xenonem. Takže babo raď - je tam někde schovaná žárovka, která ten pásek prosvětluje, a tím pádem je potřeba jí vyměnit (pokud jo, kde je a jak se mění?), a pokud ne, jak jste to řešili vy? Nový světlo? Dík moc :) N.
  3. Necituju, neb ty otazky tu ma spousta lidi stejnou, nicmene mam O3 '14 bixenon s LED paskem, a vtip je v tom, ze ten LED vubec neni LED, ale nejakym zrcadlem rozvedeny svetlo z normalni zarovky. Nevim jak se jmenuje, takova mala, bez patice, jen vyhnuty dratky pres sklo. A ted tu jsem, protoze mi to ruplo uz asi pred 4ma lety, ale za boha nemuzu zjistit, jak to vymenit. A urcite vim, ze se tam leze pres vnitrek z motoru, dolu nic nemusi.
  4. Ahoj, S O3RS jsem dostal pneu ze subjektu, a teda spokojenje jsem byl mozna prni pulrok, dokud bylo sucho. Hned na pozim po nejakejch 7kkm zaly hlavne pri mokru prokluzovat, tedy jakoby moc vykonu a skocilo do toho ASR, nicmene moc vykonu ani byt nemuselo, stacilo kostky do kopce. Na suchu jsou relativne dobry, i kdyz uplne nejlip drzej pri teplotach rekneme 25'C a vejs. Kdyz je min a navic vlhko, je to mazec. Ted je na nich asi 18kkm, vzorek vypada porad az podezrele dobre, takze pocitam, ze tam soudruzi narvali moc tvrdou smes, ktera sice neubejva, ale taky moc nefunguje. Takze i premejslim, ze ty plneu proste zahodim a koupim novy, protoze mam obcas pocit, ze to je pneu spis tka na vikend na chatu ci do Lidlu. A na to si clovek nekupuje ereso, ze jo Nicmene muj dotaz spis je, jestli jste mel nekdo podobnou zkusenost? At uz to byly tyhle pneu na novy okte, anebo treba jste si je sami koupili? Diky Diky, N.
  5. to je taky fakt. inu doufejme, ze to neni jen tim teplem
  6. takze uz mne nebavilo, jak vsechno drnci a praska, a tak jsem to v ramci jinya kce nechal znamymu, at se mrkne. a od ty doby zas jak novy auto. nevim na jak dlouho, nicmene to nezakrineme pazvuky 'z' B sloupku - udajne souviselo s dverma, viz dal divny pazvuky z dveri, od klepani, po skripani, vsechno mozny - blbe sesazeny, resp. sestelovany v kastli, takze pri nerovnosti se 'hejbaly' mirne. puvodne myslel, ze bude stacit doladit tu packu v kastli, co do ni zapada zavirani dveri, ale byl unavenej uz vrchni unasec/pant dveri, takze vymena. od ty doby pohoda. druhy dvere jsou prej na dobry ceste taky rezonovani dveri, na ktery stacilo pri rezonanci zatlacit kolenem a prestalo to - prenejtovanej vnitrek dveri, udajne tam je nejakej plech, co neni chycenej defaultne ze vsech stran, a ten to dela (canton?) jinak klasika, staci v prihradce dveri nechat 0.7l plast lahec, ktera ma par milimetru na klepani se a rados je na svete. je prima,z e mame tolik simply clever prijradek, ale neni mozny je pouziva, aspon pokud clovek nema rad hluk, kruci ok ok, na zacatku jsem byl hodne optimistickej, jako ze nic nedrnci a nepraska. samozrejme obcas neco sem tma jo, nicmene v porovnani se stavem pred je to uplne zlaty 8-)
  7. @nixberg: jo, s tim uz jsem se tak nejak smiril, ze jak bude venku hezky, udelam si malou rozborku prednich dveri a proste to nejak vystelu. servis uz mne nebavi, je to o nervy @S.Lopik: tak stredni repro nastetsi nic, jen kdyz mam na handsfree nejak fakt silenou kvalitu,tak to jakoby zapraska. ale to prikladam tomu HF, jindy nastesti dobry, tuk tuk
  8. o3 rs tdi manual, dlouhodoba 6.7l/100. nicmene nejezdim na spotrebu, spis naopak
  9. Koukam clovek sem par mesicu nevleze, a kdyz chce nacerpat info o rezonovani dveri a B sloupku, dozvi se jen co jeste vsechno muze rezonovat, jakou mam vlastne kliku, ze mi to delaj jen predni dvere, ze kdyz palubka zaluska jen nekdy, je to stav ideal. kazdopadne s tim servisem souhlas, je to banda kolotocaru, pokazdy se dozvim jen ze 'v servisu se neprojevilo'. A poznamku o tom, ze co bych chtel za ty prachy. Inu, nevim jestli pristi auto nebude jen okta, ale spis asi koncern vubec Nicmene, k jadru pudla - rezounou mi dvere, hlavne ty u ridice, pocitam to bdue hudbou pri urcity nizsi frekvenci. Canton ma woofer na max, nicmene basy uprostred, takze repraky by moc blbnout ve dverich nemely, max woofer vzadu. A kdyz to rezounuje a zatlacim kolenem na madlo dveri, prestane to. Sice jsem tor eklamoval uz 2x, ale pokazdy ty samy kecy, takze az bude lip, chci to otevrit a necim vyplnit. mozna i ten koupelnovej silikon, jak tu nekdo psal mate nekdo podobnej problem, pripadne funkcni reseni? Diky
  10. Tak uz muzu bohuzel potvrdit taky. S BS Potenzou vyssi nedotacivost, nizsi prilnavost. Treba pri rychlejsim rozjezdu na svetlech (a to nemyslim trhani asfaltu, ale proste jen sviznejsi rozjezd), ma ASR cim dal vic problemu.
  11. @Napalm: jo @PistaTT: ako nove letne som v tomto rozmere pozeral Goodyear Eagle F1 Asymetric 2.asi by som ich aj zkusil
  12. Me teda B-sloupky rozebrali a zkontrolovali, ze se tam nic neklepe, nicmene kdyz to klepe a na B-sloupek zatlacim, prestane to. Takze otazka. Co me ale tvrdili, ze to je tvrdou gumou tesneni ve dverich, ktery prej staci maznout silikonovym olejem a prestane to. Jen teda aby si pak clovek daval bacha jak leze do auta, aby se vo volej na tesneni nevopatlal.
  13. Prave ze jezdim relativne normalne, na to ze to je RS. A 40kkm jsem na gumach driv obvykle najel, ale to jsem mel 185/60 R15. 205/55 R16 stacili ukrast i s autem uz po 5kkm Tohle nevim jestli da tolik, pocitam je to max na tuhle sezonu uz.
  14. Jaky mate z vyroby pneu na RS III a zkusenosti s nima? Ja mam Bridgestone 225/40 R18 a prijde mi, ze se docela dost rychle ojizdej. Mam na nich asi 15kkm a vzorku ubylo pocitam 40% +/-. Dezen jsem zatim nemeril, neb vzdycky zapomenu meridlo Nebo se na novy auta dava zamerne nejaka horsi guma, ktera je delana primo pro automobilku, a proste se rychlejc ojede? Neco jako kdyz koupim tiskarnu a je v ni jen pulka toneru... Dik
  15. Jak to tu procitam, mam z vas lidi radost! Teda vlastne ne, protoze to vrze vsem prakticky, ale hlavne proto, ze uz jsem zacinal mit dojem, ze jsem jen prudic servisu, obtiznej hmyz a chorobnej stezovac. Anebo mam proste jen smulu na servis. Rezonance ve dverich, klepani nakejch plastu v B-sloupcich, obcas neco v palubce. A pri testovaci jizde, kdyz to v B-sloupku mlatilo jak o zivot, tak technik prohlasil, ze nic neslysi, pripadne ze to je normalni, ze to jsou kostky, takze co bych chtel, ze jo, ze o3 ma tvrdsi plasty, protoze je to novejsi a vic cool vuz 8-)
×
×
  • Vytvořit nový...