Přejít na obsah

fuzzystoned

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem fuzzystoned

  1. Update: po cca dalsich 6000 tisicich kilometrech mam dalsi poznatky... 1. kontrolky se rozsveci jenom kdyz jezdim po meste 2. nema na to vliv u ktere beru benzinove stanice 3. Spotreba je v normalu 4. Vymena Lambdy u katu nepomohla nicemu 5. vymena kabelu od svicek nepomohla nicemu 6. obe kontrolky zhasnou, kdyz jedu delsi trasu 7. Rozvody to nejsou, rozdelal jsem je a je tam remen vyrobeny ve 2012, takze tam jsou max 20 tisic km. 8. auto si obcas drzi trochu vyssi otacky, ale je to radove o 200 a pak to zase spadne. 9. uz na to kaslu a nebudu to resit Auto jede, nezere, neskace, tahne akorat obcas sviti. Jeste je dalsi moznost vaha vzduchu, ale to se mi nechce resit, protoze kdyz vahu odpojim, tak je to hned znat, takze kdyby nefungovala vubec, je to znat.
  2. Souhlas...vzhledem k tomu, ze jezdim s oktavkou po meste, tak tech neodstanitelnych "uprav" mam na aute tolik, ze to nikdo nechce ukrast a proc by kradl neco ostouchanyho, kdyz vedle je uplne ta sama a hezka
  3. rzsmec: Diky za posledni koment. Deje se mi presne to same a i se stejnymi chybami a rozvody jsem chtel stejne delat, takze super a pockam co to udela po nich. DIKY!
  4. A dá se nějak vyleštit čelní sklo? Jinak než kombinací pojistky a kladiva?
  5. KubaSnouw: jojo, presne to samy sem dělal dneska. Díky moc za nápad. Jenom jsem tam vyvrtal díru, vzal hřebík s hodně tenkou hlavičkou, prostrčil ho dírkou a potom uštípl stačilo malinko vteřinovýho lepidla, protože tam drží i bez toho, ale pro sichr. No a jako nový Díkes.
  6. Co to je za soutěž, že se každý snaží ukázat s co nejnižší spotřebou? Pojdme to říkat tak, jak to ve skutečnosti je a nesnažme se z aut dělat polobohy Po městě jsem kolem 8-13 záleží na délce trasy...a když říkám město, tak myslím Prahu, protože zajet na nákup do Pelhřimova se nepočítá jako jízda po městě. Samozřejmě, když pojedu ve dvě ráno přes Prahu, tak mám taky spotřebu do 7 litrů, ikdyž mám smůlu na červený. A než mě začnete lynčovat za pragocentrismus, tak si uvědomte, že celosvětově používaný průměr ve městě se nebere podle Horní-Dolní, ale podle měst a to ne městeček se třemi semafory. Můj spodní rekord je někde kolem 4,9l/100km ale běžná spotřeba je na okresce tak 6-6,3 abych nezdržoval a 7,2 po dálnici při cestovní 140km/h. Každý kilometr za hodinu navíc už pak je hodně znát. Dlouhodobý průměr bude někde kolem 8l/100km...ale jak říkám, je to spotřební zboží a jezdím hodně po Praze. PS: Mám ještě jednoho starý kupé s hvězdou a s tím se pod 14 nedostanu skoro ani mimo město EDIT: Junior: dneska sem měl cestou z práce....po meste, je to tak 6-7 km a dost zácpy a domů sem dojel s 16l/100km
×
×
  • Vytvořit nový...