Přejít na obsah

Emmel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Emmel

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Dnes se samuraiem nastaveno: - HHC - otvírání i zavírání víka kufru na dálku bez pípání - comming/leaving home přes mlhovky + denní světla - denní svícení se zadními světly (bez osvětlení SPZ) - trvalé vypnutí Start / Stop Naprostá spokojenost :-)
  2. To by předběžně šlo :-) , třeba využiju i služeb expertů s kabelem :-)
  3. No tak co to zkusit ještě jednou, únor... :-) ?
  4. Tak si začínám psát seznam co by mohlo auto dostat pod stromeček :-) Co určitě Volba jízdních režimů Trvalá deaktivace start / stop Denní svícení i se zadními světly Zavření kufru na dálku (jde vypnout houkání?) Co možná Sklopení zrcátek na couvání HillHolder Deaktivace AM na rádiu Laptimer Coming home přes mlhovky
  5. Tak tenhle týden auto dorazilo... chvíli se rozkoukám a pak začnu řešit trvalou deaktivaci start & stop a možná další kravinky :-)
  6. Hm hm... auto je objednané a přidání SmartGate by "mohlo posunout termín dodání"... :-/
  7. Ahoj, Škoda v novém ceníku přidala funkci Smartgate pro zobrazení dat z řídící jednotky na chytrém telefonu. Nevíte, jestli se to dá zapnout jen softwarově, nebo jestli je to opravdové "zařízení"?
  8. Mám pár položek, u kterých si nejsem jistý: - Perf mode selection - moc to nestojí, ale je to k něčemu dobré... krom toho, že bych pak vypínal ten zvuk? - Amudsen - není lepší jezdit chvíli s přenosnou navi a pak třeba koupit nějaký lepší aftermarket s podporou CAN? - Drobnosti - ty přihrádky v kufru, ochrana proti kamenům atd. - DAB - mám pocit, že i bez něj je příjem rádia slušný... kvalita zvuku je věc jiná - Alarm - dneska moc nefrčí, ale mě to přijde jako dobrá věc - Záruka 4+60 nebo 5+150 - efektivně najezdím za 4 roky tak těch 60, takže je to rok záruky za 12.000, to je celkem dost Co myslíte?
  9. To je poněkud drahé... poohlédnu se po něčem levnějším nebo to nechám někoho nastavit.
  10. Ahoj, můžu se zeptat do pléna, jaký používáte kabel a software (verzi)? Mám v plánu vypnout ten bazmek na generování zvuku a možná si pohrát s pár drobnostma typu LapTimer. Nakonec bych to klidně nechal i někoho udělat, ale třeba ten zvuk zkusím na nějakých 20% nebo s tím budu laborovat...
×
×
  • Vytvořit nový...