Přejít na obsah

matej.vanatko

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení matej.vanatko

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Tak ale ty to máš dokódovaný ne? Proto jsem taky psal, zda se náhodou výbava Traveller assistant mezi trhy neliší.
  2. Neboj, to jsem četl.. problém je, že jaksi automatická loga v menu Columba nemám. Přehlídl jsem ale tvůj příspěvek o upgrade SW. Trošku jsem to tušil, ale za zeptání nic nedám
  3. No jasné hravče. Ale jedině Traveller ti přinese rozpoznání značek, ne? Nebo na to stačí line assist? A borec nahoře psal, že má rozpoznání značek, čili by měl mít jedině Traveller a ne věci zvlášť.
  4. Chlapi, jak je to v Columbusu s logy rádií? Dají se přiřazovat stanicím nějak automaticky? Nebo musím vždy vložit flashku a z ní manuálně přiřadit logo konkrétní uložené stanici na konkrétní oblíbené pozici?
  5. Hmm, Český Těšín je dost daleko. Kdyby to bylo na cestě Brno - Trutnov, tak no problemo a dojel bych si. Každopádně, ve čtvrtek znova servis.
  6. No moment ale borci. Borec píše, že má rozpoznávání značek, čili by měl mít normálně Traveller Assistant, ne? A v něm přeci inteligentní přepínání světel je. Nemáš ho zakázán v menu nastavení v Columbovi? Dá se tam nastavit i reakční doba. A funguje to parádně. Pokud se teda výbava Traveller Assistant neliší od té v ČR, protože jak koukám na SPZ, tak jsi asi od protinožců
  7. Dobrý, tak to se moje úvahy ubíraly tím správným směrem. Ale to je fakt OT, zpět k DSG
  8. Tak další poznatek. Cukání jako takové se vrátilo a je snad ještě horší. Už 2x se mi stalo, když jsem odjížděl od baráku se studenym motorem i převodovkou, že při přidávání plynu mi jednou při řazení 2-3 auto DOST silně poskočilo a škublo a podruhé mi přeřadilo 2-4, aniž by se to obtěžovalo řadit 3 a opět to DOST silně cuklo. Cukání při dojíždění do křižovatky je také stálé - 3-2-zastavení. Zajímavý je, že při 1-2 při rozjezdu se nic neděje. Jakmile se vůz ohřál, tak k takhle silnýmu cuknutí pak už nedošlo. Celkově mi to auto ale příjde dost uskákaný. Nemáte náhodu někdo v Brně taky benzín + DSG? Ideálně 1.8 TSI a DSG a byli byste ochotni dát si spicha a projet si to? PS: ještě takový malý OT. Je dobře, že když je puštěná klima, která samozřejmě klimuje, tak běží ventilátor na chladiči? Technicky mi to smysl dává, ale u Fabie mi toto nedělá, tak je to takový nezvyk.
  9. Tak, auto má vyměněno olej + flash ŘJ převodovky a musim říct, že během té krátké cesty domů jsem si všiml daleko lepší odezvy na plynový pedál, cukání bylo téměř pryč, ale spotřeba docela stoupla... cca o 2 litry. Ale to bych zatím nebral jako relevantní údaj. Uvidím, co bude příští týden. Auto odevzdávám nakonec až na konci června, takže s tím ještě něco najedu.
  10. Jo jo, původem je od něj. Ale je to od soukromníka, čili teď má vozidlo 2. majitele. Ale zatím s ním jezdím já. P. Janáka neznám, ale tvůj názor potvrzuje už to, že borec nedal při koupi žádnou slevu. Jen 8300 za blbosti typu plachta na vozidlo, montáž Construct apod. Čili kupní cena vozu 808 500 cash.
  11. Je to auto z Ústí nad Orlicí a tam s tim fakt nejedu, to ať si pak řeší brácha. Zajedu tedy tam co si říkal Hravče. Mám to stejně po cestě do práce :-)
  12. No, tak jsem zjistil, že se na tu "moji" O3 vztahuje nějaká svolávací akce u Škodovky. Předpokládám, že by to mohlo být právě na DSG. Tak uvidíme, zkusím to zítra v Brně pořešit. Nedokázali byste doporučit nějaký dobrý servis?
  13. Zkusím zítra nahrát video, ať je to názornější. Možná je to ale fakt jen paranoia :-)
  14. No, pokud se to nějak u mě výrazně nezlepší, vyloučím chybu mojí jako řidiče - že s tím prostě neumím a navštívím v Brně nějaký servis, kde se na to kouknou. Kdyby něco našli, tak dám určitě vědět. Nejhorší je to fakt 3->2 nebo 3->zastavení, kdy dává 2 hodně pozdě či někdy vůbec a dost cuká. U auta s 1100 km na tachometru by to fakt bylo velmi špatný! Ještě mě napadlo, je nějaké velké zpoždění mezi přeřazením, klesnutím otáček na budíku a zobrazením převodového stupně na Maxidotu? Myslím, že jsem něco takového dnes pozoroval.
  15. Ano, dělám to úplně stejně. Na křižovatce to nijak extra neřeším. Ale jakmile jde o přejezd, semafor na stavbě apod., tak vždy N a ručka. Na semaforu jedině tam, kde vím, že to bude trvat dlouho, než mě pustí.
×
×
  • Vytvořit nový...