Přejít na obsah

taj33

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

717 zobrazení profilu

Oznámení taj33

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Kluci a nevite kolik by bylo potreba et na r18 8j aby to kolo bylo idealne zorovnany s blatnikem? Me to podle metru vychazi cca et25 je to mozny? Nebo blbe pocitam?
  2. taj33

    Výměna volantu

    Kluci.myslite ze kdyz Mam multifunkci( klasiku ctyřraminko) a mam doma jeste jeden stejnej volant ale positej novou kuzi. Chtel bych je prehodit ale nevim jestli ty tlacitka multifunkce pujdou prehodit na ten druhej volant.
  3. taj33

    chlazeni

    Ses sikovnej. Diky diky diky
  4. taj33

    chlazeni

    Diky. To je pecka ze tady mame takove sikovne a hlavne ochotne lidi,ze kvuli dobre rade skoci do dilny vyndaji motor z kary,nafoti a šoupnou motor zpatky. Diky diky diky
  5. taj33

    chlazeni

    Kluci me asi urcite blbne cidlo teploty. Bud me na Budikach lita rucicka 90-0 nebo vetsinou neukazuje vubec. Kde to cidlo najdu? Je to to cidlo co stoji cca 200kč a je nad jednou z hadic co vede do chladice?
  6. A ma vliv ta zarovka ve dverich na ty diody vzrcatku? Mam stejnej problem. Nesviti diody v zrcatku,nesviti osvetleni nastupniho prostoru ve dverich a zaroven kdyz otevru dvere spolujezdce nerosviti se lampicka v interieru(to bude asi zamek ve dverich) nekdy se lampicka rozsviti ale osvetleni nastupniho prostoru ani diody v zrcatku ne. Zarovka ve dverich je ok.diody v zrcatku sem vymenil (byly vyhnile komplet) stalo me to 1700 a nic.
  7. ja měl na první 1,9 96kw proměrnou 7,3 L pak sem ji rozbyl koupil jinou 1,9 96kw o rok starší s více km a průměr mám 6,2L a to upozornuji že mám težkou nohu.
  8. Tak problem vyresen. Byl to nepatrne zaneseny filtr a plovak co je v nadrzi. Vytahl sem to rozebral profoukal silnym tlakem z kompresoru a vse vratil a od te doby klid.
  9. tak sem dodal foto jak sem slibil.dal sem do sekce můj superb,
  10. ahoj,nevedel sem kam tenhle dotaz dát tak zkusím zde. neví někdo kde by se dal sehnat aspon jeden takovíhle liták co je na foto. je to nejaka vícedíra 17 palců bud 5*100 nebo 5*112 vyroba ital a je to kopie audi. kdyby nekdo o něm věděl dejte prosím vědět.Díky
  11. Tak az se dostanu k pc. Na mobilu me to porad nejde sem nahrat
  12. Jak se sem dávat foto? Supa už sem nasel 2002 1,9 96kw 310000 km sedi od začátku do konce servis v plném naloží mimo navigaci a střešního okna.majitel chtěl 100000 ale má to nějaký kosmetický vady který musí udělat lakýrnik tak sem ho stáhl na 89000. Když se naučím dávat foto tak dav foto i nového kusů. Jinak Já sem úplně v pohodě. Na to že sem nebyl připoutánej a auto udělalo ve vzduchu salto prez čumák tak Já mám jen lehce popálení ruce od duchen, byli me trochu za krkem a lehce narazeny zebra. Nikdy už nechci male auto. K Bych tohle udělal s Felicii nebo fabii byl bych mrtvéj.
  13. Jak se sem dávat foto? Supa už sem nasel 2002 1,9 96kw 310000 km sedi od začátku do konce servis v plném naloží mimo navigaci a střešního okna.majitel chtěl 100000 ale má to nějaký kosmetický vady který musí udělat lakýrnik tak sem ho stáhl na 89000. Když se naučím dávat foto tak dav foto i nového kusů. Jinak Já sem úplně v pohodě. Na to že sem nebyl připoutánej a auto udělalo ve vzduchu salto prez čumák tak Já mám jen lehce popálení ruce od duchen, byli me trochu za krkem a lehce narazeny zebra. Nikdy už nechci male auto. K Bych tohle udělal s Felicii nebo fabii byl bych mrtvéj.
  14. Kluci sháním nejakeho supa 1,9 96kw do 100000 nájezd kolem 300 000 km nevadí ale hlavně poctivý km. Nevíte o něčem? V neděli sem totiž poslal svého dvakrát prez střechu a potřebují rychle koupit.
×
×
  • Vytvořit nový...