Přejít na obsah

cempa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 332 zobrazení profilu

Oznámení cempa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. kdyby jen povolení tisícihranu, oříšek je zatlačit brzdovej válec zpátky pokud na to nemáš speciální nářadí. musíš na válec tlačit a zároveň šroubovat. pěkná pakárna a to nemluvím ani o tom jak je ten tisícihran pěkně schovanej.
  2. Jo proč si ji každej rok nekoupit za 6tis. když většina ostatních zařízení má doživotní aktualizace zdarma
  3. A aktualizace map něják jde nebo ne. Nevěřím tomu že to maji tak super zabezpečený že by to nešlo!
  4. Čau mám auto hifi amundsen a chtěl bych se o něm dozvědět co nejvíc. jak se dá aktualizovat software,mapy atd. Vaše rady a tipy k tomuto rádiu. Je to tady rozházený po celým forum převážne u columbuse. Proto jsem založil toto nové téma aby bylo vše na jednom místě. Momentálně mě nejvíc trápěj starý mapy na cd a nemožnost(zatím sem na ni nepřišel)aktualizace. Lze na tom přehrávat filmy z sd card, televize obraz atd. Dík za vaše odpovědi.
  5. Tak koukám občasné lupnutí v palubce se začíná objevovat jako slabina novějších škodovek. mě to na SII dělá taky někde mezi budíkama a předním oknem. Je zajímavé že staré octávie na tohle netrpěli. Odlupování chromovaných rámečků je taky kapitola sama o sobě. Mě se chrom sloupl na řadící páce a dost nepříjemně to řezalo do ruky. Pilníček na nehty to vyřešil ale obávám se že jen dočasně. Superb má být vlajková loď škodovky ale takovéto nepříjemné detaily to hodně srážej dolu.Já si toto forum přečíst před koupi vozu tak bych si hodně rozmejšlel jestli do takového auta vůbec jít.
  6. Je zajímavé že co nefunguje přídavné čerpadlo v178 tak se snížila spotřeba na 4,5-4,7 l na 100km!!Otázka je jaký to bude mít dlouhodobý vliv na motor a filtr pev.částic.
  7. normi nevím ale osobní zkušenost je taková jakou jsem psal + kolega z práce jezdí fordem transit a jak říká od výměny k výměně nedolil ani kapku. A to má starej krám. Nevím třeba se pletu a dneska ty motory prostě olej žerou ale jak říkam na octávii i na supoj (mám ho 3/4 roku) sem zatím nic nedolejval.
  8. deci oleje po 5tis. km?! já u octávky nalil olej a po 15tis km nechyběla skoro ani půldeci natož abych to někdy dolejval! a to má najeto 250tis. km. Neřeš za jak dlouho vyměnit ale spíš PROČ ti žere olej!!
  9. Ps. To přídavné čerpadlo patří k bufíku? Jestli to dobře chápu tak v zimních měsících to spouští bufík aby se rychleji ohřál motor?
  10. zkus vyměnit všechny filtry, nechci bejt chytrej ale u octavky to vždy pomohlo mám ji už 13 roku a vždy když už mě takzvaně netáhla tak výměna paliv,vzduch filtru pomohla. Když to nepomuže tak už jedině chip tuning
  11. něco je česky zde http://tracker.cztorrent.net/torrent/skoda-superb-ii-servisni-manual-2008-2014-cz/328265 chce to jen registraci a torrent klienta na stažení a patřičné rátio
  12. Zdar nevíte někdo kde bych našel nějaké stránky s rozkresleným autem resp. motorem? takové podle kterých vám v servisu vyhledají jednotlivé díly. No prostě technický výkres superba ll combi 125kw tdi. Něco jako jsou zde motorky http://www.ronayers.com/DRZ400E-C25389.aspx
  13. To je ta za....á ekologie,ochlazování spalin,filtr pevných částic,ad blue atd.. a výsledek?! vyšší spotřeba dražší díly a větší poruchovost.Jak všichni říkaj že poslední pořádný auto byla 1 octavia tdi 66kw.tTak asi na tom něco je.
×
×
  • Vytvořit nový...