Přejít na obsah

Beldík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

728 zobrazení profilu

Oznámení Beldík

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Ahoj, já jsem právě objednal www.znacenivin.cz, tak napíši potom zkušenost. Snad je to výrobce, druhý den mají odesílat.
  2. Leptání je stejně neodstranitelné jako pískování skel, tak aby to nebylo vidět. Video vytvořila firma, která dříve leptala a teď raději pískuje. Jediný rozdíl je v zisku pro prodejce u dražšího pískování.
  3. Beldík

    Alu kola

    Ahoj, dokáže mi někdo poslt kola Triton, potřebuji je na zimu. Dík
  4. Zdar borci, tak dnes jsem přivalil i plastové pokličky. Dám sem potom nějaké foto.
  5. Ahoj, nechal jsem si v létě nalakovat AL disky na stříbrnou. Jsem velmi spokojen s prací a cenou. Teď jsem sehnal plastové pokličky na Supa, nemáte nějakého lakýrku mokré barvě? Jinak kola mám od www.lakovnadisku.cz Dík za info
  6. Beldík

    Kola, disky

    Ano, cena je za komplet, jen jsem musel mít sundané pneu.
  7. Beldík

    Kola, disky

    OK, každý máme své zkušenosti. Když bude nějaký problém, tak to sem napíši. Slibuji
  8. Beldík

    Kola, disky

    Nic proti, ale mám na Passatu nastříkané disky i na dosedací ploše a to jsou originál z výroby. A viděl jsi někdy nestříkaný plecháč na do sedací ploše??? Já tedy ještě ne. Ale máš pravdu, hlavně u malých vozů nestříkají automobilky vše, tedy na dosedací ploše, šetří na nákladech.
  9. Beldík

    Kola, disky

    Tak, co jsem se dočetl, síla komaxitu je 80 mikronu, jeden mikron je tisícina milimetru, to asi na moji dosedací plochu nebude mít vliv. A asi ani na funkci živočicháře. Stalo mě to 575 za 16 v černé barvě za disk. A co jsem zjišťoval na jiných webech, našel jsem levnější, ale když jsem tam zavolal, tak mi řekli úplně jinou cenu. Malá nevýhoda je, že jsem na disky čekal 10 dnů, prý toho mají hodně. Nemáte někdo typ na nové středové pokličky?
  10. Beldík

    Alu kola

    Petře, já jsem si nechal nalakovat na http://lakovanidisku.cz/. Pošlu ti ještě fotky
  11. Beldík

    Kola, disky

    Petře, já jsem teď nechal přelakovat disky. Jsem moc spokojen, posílám odkaz http://lakovanidisku.cz/. Ještě nevíš, kde bych sehnal plastové pokličky?
×
×
  • Vytvořit nový...