Přejít na obsah

Koncernak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Koncernak

  1. Tak po dlouhém zjišťování, čím by to mohlo být, nemám řešení. Ve Scoutu rv 2007 s kodem motoru BMM je Haldex 2. generace a zde to nedělá. Olej v Haldexu se musí měnit každých 60T km i se sítkem. Ve Scoutu rv 2010 s kodem motoru CFHC je Haldex 4. generace, zde jsem vyměnil olej v Haldexu a musí se měnit po 180Tkm a subjektivně bych řekl, že se zlepšilo, ale pořád někdy cukne. Jak tady tvrdí Pavur, že se Haldex při rozjezdu vždy spíná, to nevím.
  2. Ahojte, nefunguje mě u rádia Swing display, jinak hraje. Pokus o flash proveden, ale rádio říká, že ho nechce provést, jelikož má již aktualizováno. Pokud se dá do jiného vozidla také display nejde. Prosím o radu. Děkuji.
  3. Zkoušeli jsme a mechanici z autorizovaného servisu říkali, že je to tím jak se zapíná diferenciál, jelikož jedeš do strany, tak nevím. Zatím se ani na jednom nic z diferenciálu, kardanu či haldexu neměnilo a ani po kontrole v servisu nic měnit nechtěli, jen nahráli poslední software. Tak je to asi holt "noumální".
  4. Tak jsem dal Swinga z Octavia 2010 do Scouta 2010, kde byl Amundsen. Poznatky: Swing pro Octavii jde bez jakýchkoliv problémů a funguje vše - multif. volant, Maxidot, bluetooth, sezna, ztlumení atd. Rámeček kryjící klimu a okolo radia s palubkou musí být jiný, jelikož Amundsem je menší než Swing. Swing z Fabie či Roomstera nepasuje do Octavie. Zbyla tam ještě jedna anténní přípojka od GPS - modrá, tak bude ležet ladem. Jen mě udivuje, jak si někdo dá Amundsena místo Swinga a nechybí mu tam anténní přípojka na GPS?
  5. U dvou Scoutů (rv. 2010 a 2011) jsem si všiml cuknutí od zadní nápravy při pomalejším rozjezdu a zatáčením doprava či doleva (např. při výjezdu na hlavní silnici z vedlejší). Děje se při prvním a někdu druhé rychlostním stupni. V autorizovaných servisech prohlíželi, kontrolovali, ale na nic nepřišli, a že je vše v pořádku (Haldex, diferenciál, kardan). Jeden mechanik mě řekl, že je to stejné jako když jezdil s Quattrem od Audi. Nevíte, co to může být. Díky za radu.
  6. Milhausku, jak píšeš, že půjde bez problémů - znamená to, že i model Swingu z Roomstera bude pasovat do Octavie Scout či, že model Swingu pro Octavii Scout půjde bez problémů po Amundsenu ve Scoutu. Díky za radu.
  7. Díky, ale z Roomstera je jiný kryt Swingu, já potřebuji Octavia II (rok výroby 2004 – 2013) - od KT 45/2008 Yeti (rok výroby 2009 – současnost)
  8. Dobrý den, ze Scouta 6/2010 mě ukradli Amundsena. Jelikož je to lákadlo pro zloděje, chci tam dát Swing, který byl v základní výbavě Scouta dle tehdejších ceníků. Bude Swing fungovat se vším co tam ve Soutu je - MAXIDOT, GSM II, CLIMATRONIC atd? Budu muset něco upravovat? Máte nějaký tip na nekradený Swing. Děkuji za radu
×
×
  • Vytvořit nový...