Přejít na obsah

Michal Petschke

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • MSN
    https://www.facebook.com/michal.petschke
  • ICQ
    m

Návštěvy profilu

1 697 zobrazení profilu

Oznámení Michal Petschke

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Ani v servisním manuálu nic takového není při výměně naft filtru. Prosím odkaz na odvzdušnění přez diagnostiku. Nemůže být protože žádná odborná literatura nic takového nepopisuje.
  2. Jaký vymazání serv intervalu diagnostikou?To se dělá na dotu.
  3. Je moc zajímavý že jsem si měnil naftový filtr sám. Nikde jsem nic neodvzdušňoval. A ve Škodaservisu to dělají úplně stejně. Děláte věci vy tady složitý. Ve skutečnosti složitý nejsou. Nikdo nic neví o žádném soft odvzdušnění. Když jsem mechanikovi řekl co jsem tu četl, klepal si na čelo.
  4. Nechápu co má za význam tam lejt jiný olej když se stejně mění LL dŕíve a za obyčejný olej ušetříte pár korun. A Castrol Edge tam patří. Už jiná značka oleje stejného typu jako Castrol je úspora max korun. To nepochopím a zvlášť u tohoto motoru. Kdyby to byl nějaký starý krám tak neřeknu i když to jsou koruny ale tohle nikdy nepochopím že se snaží někdo ušetřit pár doslova korun na autě víc než za půl milionu.
  5. Tak mám DPF v pořádku. Technik se divil jak ve 180 tis může být opotřebování jen z 55% . Dělá to hodně VIF Super Diesel aditiv. Tak ho diagnostikoval několikrát a pokaždé stejné. Chci říci že mi za záhadných okolností opět klesla spotřeba opět na původní hodnoty. Tj 6,3 l Nevím čím to je. Že by nekvalitní nafta?
  6. Anorex : díky jedu zítra na diagnostiku
  7. Nevíte někdo kde by mohl být problém? Spotřeba u Yetiho 103 kw šla téměř o 2 l nafty nahoru. Mám najeto 178 tis a auto jede jinak dobŕe akorát ta spotřeba. Všechno jsem vyměnil. Filtry atd.
  8. Michal Petschke

    Chiptuning

    Tak se podívej pořádně. Sám jsi to napsal. Proč by bylo tolik variant motorů když by stačila jedna. Max 2?
  9. Michal Petschke

    Chiptuning

    Saty. Kecáš!!! 81kw a 103 kw mají nejen jiné vstřikovače ale i jiné turbo jiné ovládání turba. Jinou vzduchovou klapku a jinou vačku ovládání sacích ventilů. A úplně jiné SW
  10. Michal Petschke

    Chiptuning

    Tak do toho bych vůbec nešel. Pomáhám ve velmi frekventované autodílně. Viděl jsem mnoho zlomených klik po chiptunningu hlavně u CR motorů. Teď naposledy ulítlo závaží z dvouhmoťáku u Octy 103 kw motor CFHC. To po chiptunningu a rozmlátilo to i pŕevodovku tak že ranec.CR motory nejsou na tunning vůbec dimenzovány a Škoda auto ale i koncern to zakazuje. Tak co vy s tím? Prasknou vám peněženky. Nic jiného.
  11. 2000kg brzděný 700kg nebržděný. RV 2010 103kw 4x4 tdi
  12. Nemusíš si nechat interval měnit. To jsou nějaký bláboly jako tu někdo psal že je pŕi výměně naftovýho filtru nějak softwarově něco odvzdušnit. Nesmysl. Ani se nezavzdušní a když vynuluješ interval v 15tis tak automaticky máš další výměnu po 15 tis. Jednoduchý. To akorát pohádkáŕi to tu komplikují.
  13. 178 tis a dobrý akorát pŕi sešlápnutí plynu zŕetelné zaklepaní TDI 103kw
  14. Michal Petschke

    Chiptuning

    Nedal bych tam čip. Viděl jsem pŕetrženou kliku 2x Octa původně 81kw a Yeti původně103Kw obě po čipu. Netvrdím že to je čipem ale změní se tím charakter točivého momentu a jeho průběh. A to je zakopanej pes. Ve Škodovce tvrdí že se CR nesmí čipovat ale lidé to neberou pŕíliš vážně. Pak to stojí jen peníze.
  15. Mě to dělalo stejný zvuk ale pŕestalo to a od tě doby cca70 tis klid
×
×
  • Vytvořit nový...