Přejít na obsah

Fotrik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    150
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

809 zobrazení profilu

Oznámení Fotrik

Nováček

Nováček (1/14)

18

Popularita

  1. Fotrik

    Čelní sklo

    Kdyz jsem auto prebiral niceho jsem si nevsiml. To je tak, kdyz clovek nevi, kam se divat. Na to asi taky spolihali, kdyz mne to auto takhle vraceli.
  2. Fotrik

    Čelní sklo

    Nakonec to asi reklamovat nebudu. Nemam ted cas ani chut se s nema otravovat.
  3. Fotrik

    Čelní sklo

    Tak mam taky po vymene. Bohuzel se to neobeslo bez skrabancu. Nejhorsi sram je viz priloha. Chci se zeptat nekoho, kdo s tim ma zkusenost, jestli je tohle normalni. Je to prace autorizovaneho servisu.
  4. Fotrik

    Čelní sklo

    Tak to by me nasralo kdybych si platil pojisteni skel a oni na to jen neco napatlali. To je asi lepsi pockat az se to rozjede. Ja pojisteni skel nemam, takze to je zas jiny pribeh.
  5. Fotrik

    Čelní sklo

    Jakoze pojistovna rozhoduje o tom jestli se bude sklo menit nebo lepit? Me zajima, jestli to scelovani ma vubec cenu. Aby to stejne po pul roce neprasklo.
  6. Fotrik

    Čelní sklo

    Mate nekdo zkusenost se "scelováním" celniho skla?
  7. Jakože když se to nerosype do 4 let, tak vůbec? No, já ti nevim
  8. A přitom se k tomu autu chovám líp jak dobře. Možná je to jen tím, že to auto vic stoji jak jezdí, nevim. Rozvody určitě měnit nebudu. Chtěl jsem vyměnit olej ale jak jsem četl, tobě to nepomohlo, takže nic. Planuju nechat proměnlivý interval, těch 15 tisíc totiž najedu akorad za dva roky, takže budu měnit vždy LL po 2 letech, tak snad to bude OK. Uvidíme jak to bude pokračovat. Vzhledem k tomu, jaký mám nájezd, mně 4 letá záruka nepomůže. To by se mně muselo rozsypat do 25 tisícich km. No ale i to je možný :'>
  9. Doufám, že se s novým autem pochlubíš v sekci "Odpadlíci, dezertéři a emigranti"
  10. Mohl bych poprosit někoho problému znalého, aby si poslechl tohle. Motor cca dvě sekundy po nastartovaní nezvykle řve. Dělá to až teď od 6 tisíc pokud auto několik dní stojí. Díky!
  11. Zajimalo by me porovnani vasich nakladu za auta tak za dobu dalsich 6 let. Tak pak napis Sorry za OT!
  12. Mám podobný pazvuk při dovření ale mně to víc skřípe. Jestli se tam dostal písek nebo nevím. Mám to prakticky od novoty. Pak napiš, jestli objevíš příčinu.
  13. Jestli to dobre chapu, tak se to tyka jen noveho motoru EA211, je to tak? Ta Skodovka se z tech pruseru snad nevyhrabe.
  14. My nakonec vybrali sedacku Chicco X-Pace. Je pro 9-18kg, isofix, kotva, snimatelny potah, instalace v pohode. Zatim spokojenost. Navic barva a bile prosivani ladi se sedackama (ale kvuli tomu jsme ji nevybrali, to je jenom bonus )
  15. Kdybych tohle poslouchal v aute, tak asi usnu.
×
×
  • Vytvořit nový...