Přejít na obsah

standavfr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    980
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem standavfr

  1. Určitě to znáš,to o postižených husách...jak se vždycky ozve.
  2. V Kelly hydroštel za 638,na cc autodíly origo za 400,potřebuješ jich 8,jdou tam dát klasická zdvihátka z felicie,jen se pak musí čas od času seřídit ventily,ale je to už na věky.
  3. Na svém autě si oddělej co chceš,v zájmu nás všech s mozkem by bylo nejlepší, kdyby sis oddělal řidičák.
  4. Wittmanne kde jsi vyčetl to soustavně?To je podle tebe čas od času prohnat motor ve vyšších otáčkách?
  5. Jedno mi to rozhodně je,že nechápeš ironii je tvůj problém.Jsem zvědav,jestli se v Evropě nějak projeví diesel gate,nebo jak tomu říkají.Koncernu to asi moc nepomůže i když ostatní určitě čisté svědomí také nemají.
  6. Rypicongu,nečertím se a je mi úplně jedno kdo v čem jezdí.A k té zaprděnosti,stačí se podívat,kolik jsou lidi schopní dát za ojetou octávku nebo fabii.Prostě v tomhle je náš trh hodně konzervativní.A oni tak nějak nejsou jen města,ale i venkov a tam už je to možná i v Evropě trochu jinak.
  7. standavfr

    Kontrolka EPC

    Svítící kontrolka vadí hlavně na emisích.
  8. Rypicongu,to je tvůj problém v chápání slova konkurence,já jeho význam chápu i jako alternativa.Věř,že mě je srdečně jedno,jestli budu mít jediné auto v republice,když mi bude vyhovovat tak mě tohle vůbec nezajímá,já se na prdel s prodejů škodovky neposadím.Je mi i docela líto lidí,co nejsou schopni akceptovat jiné výborné auto,tohle je ta naše česká zaprděnost.Máme roomstera,protože přesně odpovídá našim potřebám,nový roomster už odpovídat nabude,tak si příště koupíme jinou značku.
  9. Kupoval jsem referentské a v pohodě,mělo najeto 3600 a až na rozleštitelný šrám na předním nárazníku mu nic nebylo.Předvaděčku ze salonu bych si pořádně prohlédl a pokud možno před koupí půjčil.
  10. Zrovna ten Note byl v Auto 7 ve srovnáváku s fabií atd.Jestli je něco podobně velké,stojí podobné peníze a je v tom podobný motor tak to prostě konkurence je,i když je to koncepčně pojaté malinko jinak.Sice je pravda,že zákazník Hondy asi o fábii ani uvažovat nebude,ale pro zájemce o fabii,který by rád něco navíc je to zajímavá eventualita,obzvláště po ukončení výroby roomsteru.
  11. Hever určitě máš,v lidlu budou mít kozičky za 300,mám je a na domácí podpírání bohatě stačí.Navíc se auto nahne dozadu a olej lépe vyteče.
  12. Proč by nešlo?Jen je to úplně zbytečné,jako většina věcí,co tady předkládáš.
  13. Když už jste u Jazzu,tak Nisan Note by měl být také alternativa.
  14. Děláš z toho moc velkou kovbojku,olej je v létě na 80 po 5-7 km,v zimě tak o 10 víc.
  15. Tohle není nic nového,používali jsme to na náklaďákách,nasadila se na to odsávací hlavice a olej se odsával přímo do zásobníku.Provedeno z nerezu.
  16. A nejde u toho Sharana udělat klon?
  17. Pavko,tohle se dělá za jízdy a ne na místě.Mimochodem,motorka mi točí při 120 5500 ot.jasně,je to motorka.Do červenýho to stejně omezovač nepustí,takže nemusíš mít z ničeho strach.Jak dlouho to tak podržíš?5 sekund?To si vážně myslíš,že když tomu jednou za měsíc dáš trochu za uši,že se tomu něco stane?Neblázni,ten motor není z tvarohu.
  18. Oni nebudou trpět jen vzpěry,ale hlavně i zámek.
  19. Pavko,zlenivět může touhle jízdou snadno,hlavně karbon je sviňa,přes všechny kydy marketingu se ten motor pořád zajíždí a to jak to uděláš má největší vliv na vlastnosti motoru.I 3500,to jsi mě pobavil.Podívej se,v kolika ot to má max.výkon,až tam je třeba to čas od času prohnat,třeba jen na dvojku a trojku.
  20. Já to našel jinde,bohužel mi z tabletu nejdou vkládat odkazy.
  21. standavfr

    Spojka-lamela

    Ne.Uvidíš jen tu páku a přítlačák.
×
×
  • Vytvořit nový...