Přejít na obsah

Zbynek333

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

891 zobrazení profilu

Oznámení Zbynek333

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Škoda,že se zde nenapsalo jaké klíče jsou potřeba na ty šrouby,ušetřilo by mi to asi 20 minut času :-( ,jinak výměna není složitá. Ať se daří a mějte se.
  2. Ahoj je to nejspíš řetěz na váčkách.Vyměň i napínák a kdyby spadlo nějaké těsnění nebo silikon do olejové vany,doporučuji hned sundat a vyčistit olejovou vanu,vyměnit i olej a filtr a budeš mít klid.já to tak musel udělat,protože se zanesl sací koš v olejové vaně a musel jsem znova do servisu,ale už mám klid a motor neslyšíš....
  3. Chtěl bych vám poděkovat za toto téma protože mi ušetřilo spoustu času a peněz."tlak oleje-vypněte motor"-Auto po výměně rozvodového řetězu na vačkách a přitom "něco" popadalo asi do olejové vany a problém na světě-ucpaný nasávací koš do olejového čerpadla masakr (foto nemám)silikon,těsnění.....karbon žádný,ale přesto bordel.Vyčištění bordelu a je po problému.
  4. Tady se dá domluvit s několika firmami,které LPG montují cena 2000,-  , ale už to řešit nemusím protože teď už jim dám techničáky a při vyzvednutí vozidla už je vše hotové - auto s LPG i s hotovýma papírama.

  5. Tady se dá domluvit s několika firmami,které LPG montují cena 2000,-  , ale už to řešit nemusím protože teď už jim dám techničáky a při vyzvednutí vozidla už je vše hotové - auto s LPG i s hotovýma papírama.

×
×
  • Vytvořit nový...