Přejít na obsah

SITMIR

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    198
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli SITMIR

  • Narozeniny 4.1.1965

Návštěvy profilu

2 367 zobrazení profilu

Oznámení SITMIR

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

26

Popularita

  1. Běhá z toho mráz po zádech.

  2. To Lubdik : Chce to klid, mě tu takhle někdo zvracel nad mračítkama na předních světlech a nechal jsem si je tam, žiju dál a lidem v mém okolí se na autě líbí.
  3. SITMIR

    PLEXI OFUKY OKEN

    Tak je nekupuj u Škodovky.je milion e-shopu kde to koupíš taky a u zástěrek je mi srdečně jedno jestli jsou ze Škody nebo odněkud jinud když pasují a fungují. To samé ofuky.
  4. Myslím že to řešíme zcela zbytečně,kdo chce tak si to dá dokódovat a odpovědnost je na něm.
  5. Takže kabílek mám, vše co jsem potřeboval jsem si dokódoval a pokud bude mít někdo z Náchodska a okolí potřebu ta není problém a PM.
  6. Tak potom je majitel pitomej a neví čím svítí. Sám z toho byl mimo že má koncová světla na senzor k denním.
  7. Nevím co to je přesně za typ BMW ale přední mu svítí standartně LED denní osvětlení a zadní se přidávají podle senzoru. Ale myslím že to je X5ka.
  8. Jo tak homologace tam bude určitě.
  9. Např u nových BMW jsou denní světla vzadu na čidla. Trošku se sešeří a rozsvítí se zadní. Majitel naší firmy to má z výroby, ještě jsme o tom diskutovaly. A podívej se na silnicích kolem sebe co je aut že vepředu svítí denní ledky a vzadu normálně koncová svítí taky.
  10. Tak třeba jsem si všimnul spousty aut novějších typů u kterých standartní denní osvělení má rozsvícené i koncová světla.
  11. No je to asi o lidech. Denní světla svítěj, , jsou umístěné v pozicích stanovených v předpisech jen tam svítí ty parkovačky navíc, nikoho to neoslňuje, nikomu neubližuje. A ty světla vzadu. Každej kdo není debil musí uznat že to je prospěšné ale samosebou pokud narazíš na debila tak Tě v tom vymáchá.
  12. Já vím, je to super ale jet kvůli tomu přes půl republiky :-(. 275 km. Ale je fakt že ty parkovačky (v předních mám LED) s tím denním vypadaj moc dobře.
  13. Aha tak budíky je vyšší liga když Ty bydlíš Ferdo hrozně daleko. A na to zamykání zkusím mrknout, díky moc.
  14. Tak jsem si vše potřebné dokódoval a vše je funkční, HHA, parkovačky k denním světlům, protočení ručiček , vyhřívání zrcátek k zadnímu oknu. Ještě potřebuji vypátrat kde se aktivuje osvětlění budíků k dennímu svícení, svítí mi standartně jen ručičky a automatické zamykání při rozjezdu. Poradí někdo osvícený ?
×
×
  • Vytvořit nový...