Přejít na obsah

dalik73

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    130
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli dalik73

  • Narozeniny 5.2.1973

Návštěvy profilu

2 230 zobrazení profilu

Oznámení dalik73

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

34

Popularita

  1. Zdravím chtěl by jsem se zeptat zda nemas kontakt na ferdu25 nikde tu neni na nej kontakt a na foru uz pekne dlouho není v prosinci budu novym majitelem Kamiqu a chtel by jsem dokodovat par veci.

    diky za info 

    1. dalik73

      dalik73

      Ahoj, jediný kontakt na Ferda25 mam tel. číslo jen nevím zda ještě platí... Jmenuje se Jirka, ale příjmení nevím tel. 602558433. tak zkus mu zavolat či napsat sms.

    2. Lancheez

      Lancheez

      Super diky za info zkusim zavolat odkud je?

  2. dalik73

    Kódování Kamiq

    Pak to také jde samozřejmě tak že odpojíš kabel pro management nabíjení baterie ( start-stop ). Já jsem to tak udělal sice to hlásí závadu start-stop systému, ale jen jednou za start. Dokonce jsem byl teď i na servisní prohlídce a světe div se oni ho nezapojili.... Tady najdeš kde to na baterce je :
  3. Ahoj, dle mojich zkušenosti se aktualizace map (a nejen map) provadí automaticky, resp. ti vyběhne že je dostupná aktualizace a ty jí jen spustíš... To co máš na fotce je to že systém hledá nějaký update z mistních zdrojů tj usb atp.
  4. Ahoj, jestli myslíš to co jsem zakroužkoval tak to je start-stop systém... já jsem ho odpojil, nesnáším když mi vypne motor... a baterce to dělá dobře... :-)))
  5. Jj kolecko se stale tocilo... tak jsem to nechal a odešel z auta (i zamkl) a včera jsem to dokončil... Dnes to zatim aktualizovat nechtělo, takže mě ani nevzali do servisu neboť zavada se neprojevila... ha ha ha... Tak doufam že se to nejak vzpamatovalo a uz to bude normální... Uvidíme...
  6. Já jsem dal teď aktualizovat... aktualizace proběhla tak uvidím zítra...
  7. Takže žádná změna, to samé mám už hodně dlouho ...
  8. Bohužel jsem musel přesunout návštěvu servisu až na středu 23.9. takže pak podám info jestli to neustálé vybíhání aktualizace vyřešili či nikoliv...
  9. Dnes jsem se objednal na 21.9 do servisu... Takže uvidím co s tím udělají... ??
  10. Bohužel to samé se děje i u mě... ještě jsem se nedostal s tím do servisu...
  11. dalik73

    Rozměry kol

    Ahoj, také jsem vybíral 17" disky dle TP. Zapisovat se mi do velkého TP nechtělo a originály drahé jako prase... Nakonec jsem vybral Dezenty... mají 3 druhy (barvy) celé stříbrné pak matné s leštěnými plochami a celé matné ... Já jsem vybral ty matné s leštenými plochami zde. Jak vypadají na autě se můžeš kouknout u mě.
  12. Název pojišťovny: ČSOB Limit plnění v mil: 200 mil. Pojištění skel: ANO - 5tis. GAP: ANO na 570tis. POV bonus v %: MAX HAV bonus v %: MAX - spoluúčast 2 tis. Cena: 12 492,- rok / 1041,- měsíčně K dosažení této ceny pomohl POJIŠŤOVÁK
  13. No do servisu stejně musíš, ale ne s autem ale se sebou... Musí v servisu z tebe udělat ověřeného uživatele, teprve pak jde odemykat nebo zamykat atd. ??
×
×
  • Vytvořit nový...