Přejít na obsah

agent007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    477
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 857 zobrazení profilu

Oznámení agent007

Nováček

Nováček (1/14)

40

Popularita

  1. Neberte to jako dogma. Dával jsem (i původní majitel) Shell Helix Ultra Extra 5W30. Ten se už nevyrábí a tak jsem přešel na doporučení na Castrol EDGE 5W30 LL. A motor si jen šeptá. A kolega svému otci vyměnil taky Shell za Castrol a říkal, že to je poznat k lepšímu...
  2. agent007

    Servisni intervaly

    Jestli tomu tedy dobře rozumím pokud zmenim servisní interval z QG1 proměnlivý na QG0 pevný vyradim z činnosti čidlo které hlídá kvalitu oleje?Je tedy lepší do toho nezasahovat nechat QG1 a olej měnit po 15 tisících?
  3. Zdravím, dnes jsem při jízdě po přejetí ne nijak vysokého betonového retardéru (na kterých bývají přechody pro chodce), slyšel kovový zvuk, resp. ránu, jako když bouchnete kladivem do kovadliny. Hned jsem zastavil a nikde nic. To že bych zavadil o retardér něčím z podvozku je vyloučeno. retardér zase není tak vysoký. Nemáte někdo zkušenosti? Rána to byla dobrá. Vedle šel člověk po chodníku a taky se otočil.
  4. Prosím kde u 2,0 FSI najdu filtr? A je potřeba na jeho povolení nějaký speciální nástavec?
  5. Zdravím, co se stane když dám místo 5W30 0W30?
  6. Tankuju 100oktanovou Vervu od Benziny.
  7. Na Octavii se mi to ještě nestalo, ale u Forda ano. Byla to praskla přední pružina.
  8. Prosím poraďte zda nemáte zkušenost viz příspěvek výše. Ostřikovač funguje...
  9. Ahojte. Před Štědrým dnem mi přestal jít na OII Combi zadní stěrač. Sekl v pro mě nepochopitelné poloze 45°. Pojistku jsem kontroloval a je OK zdá se. Nemáte někdo nějaký tip? Zatahovací kryt je zavřený.
  10. Hmmm, točím úplně normálně...bez problému.
  11. Já mám Wjenzek 3 plus 1. Vozím zatím jen tři kola. Mě šlo o to co to dělá s karoserií auta kde je přidělání tažné???
  12. Nemám žádných výhrad. Spíš mě zajímá, protože používám od Wjenzka 3+1 a vozím dvě velká kola a jedno dětské, jaký je tlak na tu kouli a případně na karoserii auta. Protože při váze nosiče + 3 kola si myslím že ta koule nese cca 60kg. Teď když si připočtu propružení na našich kvalitních dálnicích..., tak ten tlak tam musí být hodně velký. Protože oproti vozíku, který auto táhne, je to něco jiného. Vozík auto táhne, ale tady v tomto případě tu váhu nese. A celé to drží jeden šroub.
  13. Vůbec to není složité. Je tam táhlo samozajišťovací. Takže zatáhneš a pomalu sklopíš.
  14. I kdyby mě zastavili, tak mi můžou tak maximálně políbit prd.l. Neexistuje žádný předpis, který by upravoval, zda značku sundat a přemístit a nebo mít vyrobenou kopii. Zákon pouze říká, že RZ musí být viditelná a čitelná (bez poškzení, čistá,...) Mám značku na autě? Mám. Je čitelná? Je.
×
×
  • Vytvořit nový...