Přejít na obsah

Shaney

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Shaney

  • Narozeniny 14. Leden

Návštěvy profilu

735 zobrazení profilu

Oznámení Shaney

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Zdravím, také jsem se rozhodl pro výměnu halogenů za xenony a musím potvrdit, je to úplně jiná liga. Moc nechápu jak se podařilo Valeu získat na ty halogeny homologaci. Svítí to kousek před auto ale za to vidíte dobře co je v příkopech. Jezdím velmi často když je tma, tak to považuji za super investici. Doporučuji všem. Jinak výměna proběhla v autoriz. servise vč. dopasování a nastavení sklonu světlometů. Dále prý musel technik něco upravit v ŘJ. Problém s hlášením vadné žárovky to ale nebyl, taky můžu potvrdit, že el. konektory pasují.
  2. Zdravím, zvažuji výměnu obyč. sedáků za sportovní. A zajímá mne jestli jsou sedáky z Fabie stejné jako v Rapidu a půjdou vyměnit kus za kus, nebo musím sehnat přímo ty z rapida. Další problém je, že mám sedáky s pytlema a aj s vyhříváním. To bych chtěl zachovat. Sportovní sedáky s výhřevem se mi nepodařilo nikde najít. Jde přemontovat vyhřívání z původních do sportovních sedadel? Děkuji za odpovědi.
  3. Zdravím, někdo tady psal proč teď dávají denní svícení do mlhovek a proč to nedají do hlavních světlometů. Důvod je prostý. Pokud budete chtít upravit něco na hlavním světlometu, tak za to ve Valeu vypláznete "půl miliardy" a budete muset vyrábět další verze těchto náročnějších světlometů. Ale pokud s tím zadřete výrobce na Slovensku, bude to stát o mnoho míň, maj to dobře spočítaný. Je bez debat že je lepší mít denní v hlavním světle, ale důležitější je aby to bylo a co nejmíň stálo. Jinak co se týká mlhovek, tak si myslím, že nejhezčí je černá bez DRL, dle mého je zbytečné hrabat do něčeho co funguje a zapojovat DRL v mlhovkách, na víc to vypadá nehezky. Ale jinak klobouk dolů za návod jak to namontovat. Fakt ale je, že ta žárovka je velmi drahá. Co se týká seřízení mlhovky po výměně celého dílu (ne jen žárovky), tak ty chodí z výroby už seřízené a po montáži na auto se kontroluje jejich nastavení. Takže minimálně kontrola nastavení výšky je na místě. Dále se tady řešila barva auta jak je vidět bez světel a s denním, můžu Vám říct, že i kvůli bezpečnosti jsem si vybral barvu takovou jakou mám, na víc se mi líbi. Ale jestli je auto vidět víc, nebo míň je úplně jedno moje zkušenost je, že mě stejně skoro všichni přehlíží. Sousta lidí mi řekla, "S takovou barvou tě aspoň nikdo nepřehlídne" ovšem opak je pravdou.
  4. No myslel jsem jestli se ti to nezačalo loupat. Vypadá to dobře, aj ta značka bez rámečku, budu to muset taky předělat. Černé mlhovky jsem už sehnal, teď ještě ty xenony.
  5. Motaaa jak vypadá ta maska teď? moje zkušenost je, že pokud rámeček nalakuješ, od kamínků se ti postupně odlakuje a pak to vypadá hrozně.Díky za odpověď.
  6. Zdravím, u mého auta 0-30 tis nedolévalo nic, pak při 51 tis chyběl 1 litr oleje, interva LL. Prý je to v normě. Spíš mám obavy z teploty oleje. Ale to sem nepatří.
  7. Ahoj vše, nějak se v tom zamotávám. Co vše je součástí světlometu? Je na něm i měnič napětí(ballast)? Motorek je stejný jako na halogenech? Díky za odpověď.
  8. Vlastně na OIII se ani nemá smysl ptát, to je už trochu jiný motor.
  9. Zdravím, hned po studeném startu při prvním rozjezdu motor vynechává, jako by chtěl několikrát po sobě zhasnout(pak je vše OK). Stává se to vždy při prvním rozjezdu, i když motor není úplně studený, třeba i po 6-8 hodinách stání. Také se mi zdá že mám o něco vyšší spotřebu. Stává se to někomu? Co s tím? Napadlo mě se zeptat na fóru OII nebo OIII. Ale zatím počkám, jestli se někdo neozve tady. Motor 77kW, najeto přes 40tkm. Díky za odpovědi.
  10. jj to taky ale myslel jsem podle VIN, někde jsem četl, že dvouhmota byla do 11/2010 u 1,6 tdi, ale jestli je to pravda.
  11. Čautě, můžu si někde sám zjistit, jestli mám dvouhmotu nebo jednohmotu?
  12. Dobrá ozvěte se, na příští rok neplánuju žádnou dovolenou, tak aspoň takto odpočinout od práce. Jen doufám, že nebudete chtít abych něco organizoval, nikdy mi nic nevyšlo.
  13. Safra letos jsem vše prošvihnul. Hlásím se také na moravě dojedu kamkoli. Pokud se bude něco plánovat tak se mi ozvěte. Rád bych se také ukázal.
  14. Zdravím, rád bych se také ukázal. Bude to vždy v MB? Jak se dovím přesný termín? Ten modrej + bílá kola fakt paráda. Díky za odpověď.
  15. Jde to snadno bez sundání masky, je na to potřeba dlouhej šroubovák (Hodně dlouhej) a musí vám někdo pomoci. Když budete dvakrát ročně demontovat masku, za chvíli nebude držet protože zácvaky budou KO.
×
×
  • Vytvořit nový...