Přejít na obsah

czmiro

Uživatel
  • Počet příspěvků

    132
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 699 zobrazení profilu

Oznámení czmiro

Nováček

Nováček (1/14)

12

Popularita

  1. A co tohle od Pioneer? http://www.pioneer-car.eu/eur/products/AVIC-EVO1-OC1-MTB Asi spis jako nahrada za Bolero/Amundsen?
  2. Zde (foto)navody v nemcine na vymenu za led, jestli to uz tu nekdo nedaval. Predni osvetleni (Nun noch die Leseleuchten vorn): http://blog.ledoli.de/umbauanleitungen/umbauanleitung-seat-leon-5f-auf-led-innenraumbeleuchtung/ Zadni osvetleni sedan (Dachleuchte hinten (Fondbeleuchtung)): http://blog.ledoli.de/umbauanleitungen/led-innenraum-beleuchtung-vw-passat-b7/ Zrejme v tech odkazech najdete navody i pro ostatni osvetleni nez jen interier.
  3. Prosim o radu. Co je to presne za typ zarovky pro osvetleni zadnich sedadel v octavii 3 sedanu? cteci lampy jsou W5W, to jsem se tu docetl, ale ta prostredni je C5W? Pripadne jaky delky? 31 / 36 / 41 mm? Diky
  4. Mam dotaz na mistni odborniky. Sly by vymenit klasicke stropni zarovky za original LED osvetleni ze SUP3 (pokud by se nekde dalo sehnat)?
  5. Ja jezdim do Autonova Brno a jsem spokojen...
  6. Pokud někdo bude potřebovat vystavit CoC, vyřizuje to v současnosti u Škody pan Pavel.Chrastek@skoda-auto.cz První vyhotovení duplikátu (dle legislativy EU jsou nyní všechny COC dokumenty vystaveny jako duplikát) je zdarma. K získání je třeba: 1) Kopie velkýho techničáku 2) Adresa, kam bude duplikát doporučeně zaslán 3) Zřejmě důvod pro vystavení (v mém případě přehlášení vozidla do jiného státu) Pán byl velice ochotný a reagoval na emaily obratem.
  7. Mam najeto 55.000 a taky jsem si toho nevsiml. Mozna ze to fakt budou gumy jak pise Clint...
  8. Me na Boleru s iP6 8.4 taky playlisty pres BT nejdou (mam apple connectivity - mitsumi). A nesly ani kdyz jsem mel iP5 8.3 a 8.4. Celou dobu jsem mel za to, ze pres BT proste playlisty nejdou... Pres kabel vse funguje jak ma.
  9. Ja mam Mischelinky 225/45 R17 a na servisu po 30.000km mi namerili 7mm. Znamej, co ma pneuservis, mi rikal, ze R18 a vyse se vseobecne vice sjizdeji nez R17 a nize. Pry je tam rozdil ve smesich, kdy R18 a vys se povazuji za "sportovni" pneumatiky a proto maji o neco mekci smesy. Jeden znamy ma Octu ciplou od MTM a "uzival" si ji tak, ze Continentaly menil po cca 23.000km.
  10. Ja jsem doplňoval tech 0,6l jen do prvni vymeny oleje v 15000km, potom uz jsem nedoplňoval. Podotykam, ze pokud jedu domu, tak se velice rad svezu po dalnicich okolo 200km/h a vic a cekal jsem teda vetsi spotrebu oleje po tom, co jsem si precetl v prirucce...
  11. Bavil jsem se pri garancce se servisakem a ten mi rekl, ze ty novy motory si berou o trochu vic oleje, nez predchozi generace... Ja jsem doplnoval cca. 0,6l oleje za 30.000km. (po 15.000 km jsem menil olej)
  12. Servisni prohlidka po 30.000km Provedeno v Autonova Brno cena 1003Kc (vlastni olej)
  13. Ja jel v pondeli, takze s nakladakama. Pred Kassel se dalo jet vetsinou v pohode okolo 200, ale pak uz se poradne v kuse nedalo jet ani 180...
×
×
  • Vytvořit nový...